6 augustus 2012

Een klein leesproject: herlezen

klein leesproject herlezen

Ik heb weer een leuk “projectje” bedacht! Namelijk een klein leesproject over herlezen… En ja, dan is niet meer dan logisch dat ik zelf ook wat herlees. Daar ben ik dus nu ook mee bezig.

1. Biedt een thriller dezelfde of juist andere spanning bij het herlezen?
2. Is het herlezen van een chicklit hetzelfde net als drie keer Sex and the city kijken? Je kent het verhaal en juist die herkenbaarheid biedt even die vertrouwde sfeer en de vastigheid. Geldt dat bij een chicklit ook?
3. Krijgt een 5 sterren boek na het herlezen opnieuw 5 sterren?

Voor dit leesproject ga ik twee boeken herlezen. Dit zijn twee favoriete boeken van mij en ook boeken die ik redelijk snel zal uitlezen, want ja, mijn ntl-stapel roept ook natuurlijk… Daarna zal ik over mijn bevindingen een blog schrijven. Later meer!

4 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: