20 maart 2022

Films die ik graag wil zien

Er zijn een aantal films die ik graag zou willen zien. Sommige draaien al in de bioscoop en andere films moeten nog uitkomen.

Het is voor mijn gevoel echt eeuwen geleden dat ik naar de bioscoop ging. De laatste tijd wacht ik tot films op Pathé Thuis staan. Gemakkelijk en goedkoper, maar de bioscoop heeft ook zijn charme en ik hoop dit jaar weer een paar keer te kunnen gaan. Ik kijk vooral uit naar ‘Jurassic World: Dominion’! Die wil ik echt graag op het witte doek zien!

Jurassic World: Dominion

De laatste Jurassic World film, met veel cast-leden uit de vorige films. Ik kijk er enorm naar uit, want ik ben een grote fan van deze filmserie! Deze nieuwste film speelt zich vier jaar later af na ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’. De dinosaurussen leven en jagen nu tussen de mensen en dat is natuurlijk geen ideale combinatie, met alle gevolgen van dien.

Ik wist het

‘Ik wist het’ is de gelijknamige boekverfilming van het boek van Chantal van Gastel. Over Mia en haar bloemenwinkeltje. Ze volgt haar intuïtie en komt op deze manier in verrassende situaties terecht. Het boek vond ik toentertijd erg leuk, ik ben erg nieuwsgierig naar de film.

Scream

Eigenlijk is het ‘Scream 5’, maar het is een requel en dus noemen de makers het ‘Scream’. Ik heb het gevoel dat iedereen deze al gezien heeft behalve ik. Ik ben blij dat ik deze film begin april al kan huren, want het lukte niet om deze film in de bioscoop te kijken. Het concept is niet veel veranderd: een gemaskerde moordenaar heeft het voorzien op Sidney en haar vrienden in Woodsborro. Maar deze film bevat -volgens kenners – veel leuke verborgen paaseitjes, cameo’s en inside jokes.

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: