21 september 2022

Films die op mijn lijstje staan

Ik kijk graag films, maar ik neem er niet altijd de tijd voor. Toch zijn er een paar films die ik graag zou willen zien!

Vroeger ging ik vaak naar de bioscoop, maar met corona kwam daar verandering in en ik begon gebruik te maken van de huuroptie op Pathé Thuis. Dat bevalt goed, daarom wacht ik tegenwoordig tot een film te huur is en ga ik niet meer zo snel voor elke film naar de bioscoop. Momenteel ben ik vooral dol op Nederlandstalige films! Maar in het rijtje hieronder staat ook een Amerikaanse film waar ik erg naar uitkijk!

Foodies

Deze Nederlandse film is nu te huur en het gaat over foodblogger Sam. Zij komt nogal in de problemen als ze een negatieve recensie schrijft over een restaurant. Maar de gepassioneerde chef van dit restaurant is dezelfde man op wie ze verliefd is… Dit is volgens mij een typische Nederlandstalige romcom, die kijken altijd wel lekker weg. Deze film lijkt mij vooral leuk omdat het over een blogger gaat!

Soof 3

Hier kijk ik al heel lang naar uit, want deze film is zo’n vier keer uitgesteld en misschien dat ik deze film wel in de bios ga kijken omdat ik er al zo lang op wacht en een echte Soof fan ben! Het is het vervolg op de eerdere Soof films en ik vind Lies Visschedijk een hele leuke actrice. In dit vervolg lijkt het eerst allemaal goed te gaan met Soof, haar kinderen en ook de Kooksoof loopt als een tierelier. Maar dan krijgt Soof slecht nieuws over haar gezondheid te horen. Dit besluit ze verborgen te houden.

Hocus Pocus 2

Ik geloofde het eerst ook niet, maar er is dus een vervolg gemaakt op ‘Hocus Pocus’ met Bette Midler. In dit vervolg keren Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy terug in hun rol van de Sanderson sisters. Het is 29 jaar later en drie vrouwen brengen per ongeluk de heksen terug in Salem na het aansteken van de zwarte kaars. De Sanderson sisters zijn nu ze terug zijn uit op wraak… Tenzij ze worden gestopt vóór middernacht! Deze film komt op Disney+. Ik wil deze film erg graag zien, want de eerste film vond ik als kind griezelig leuk!