25 augustus 2012

Het boek met alle antwoorden

het boek met alle antwoorden cover

Je hebt boeken en je hebt onzin-boeken.
Een groot onzin-boek vind ik Het boek met alle antwoorden van Carol Bolt. Laatst kwam ik dit boek weer tegen in een boekhandel.

Toegegeven, ik heb ook een keer met gesloten ogen een antwoord gezocht op een vraag in dit boek, gewoon voor de lol. En toen nog een keer en toen nog eens. Het boek is heel dik, maar je kiest altijd ergens halverwege een pagina uit. Je pakt nooit de eerste pagina, of de laatste… Het slaat verder ook helemaal nergens op. Want de enigste échte antwoorden vind je puur in jezelf!

Leuke marketing dus, maar een echt onzin-boek. Later kwam er nog een “liefdes-versie” uit. En zelfs nog een  “mama-versie” en ook nog een “papa-versie”. Kennelijk gaf dat eerste boek toch niet alle antwoorden…

2 reacties

 • 26 augustus, 2012 om 13:04
  Kim

  Ik heb me ook altijd afgevraagd wat het nut is van deze boeken. • 26 augustus, 2012 om 19:20
  Lisa

  Ik heb het boek met alle antwoorden van de liefde..
  Ach het heeft wel iets grappigs om hem bij je andere boeken te hebben, verder doe ik er weinig mee..
  Het is zoals je zegt.. Antwoorden vind je meer in jezelf, dan in zo’n boek als deze!!Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: