Hoe vol is mijn boekenbingo 2019 al?

Al redelijk vol tot mijn verbazing! Tijd voor een blik op de boekenbingo die ik begin dit jaar zelf in elkaar knutselde.

Er staan makkelijke en moeilijke uitdagingen op de bingo. De moeilijkste heb ik gelukkig al af kunnen strepen: een boek lezen van meer dan 600 pagina’s. De uitdagingen die nog open staan zijn niet zo lastig. Althans, ik heb al bepaalde boeken in mijn gedachten hiervoor. Elke maand bekeek ik de lijst van mijn gelezen boeken en de bingo en dan streepte ik weer iets weg. Ongemerkt ging dat dus best vlot. Misschien omdat ik er niet altijd bij stilstond.

Boekenbingo so far…

1. Voor dit boek bleef je een halve nacht op – ‘De experimenten’ van Marion Pauw
2. Dit boek las je in één leessessie uit – ‘Spoetnik’ van Martijn Neggers
3. Voor dit boek ging ik mee in een hype – ‘Laura H.’ van Thomas Rueb
4. Een thriller zonder hoofdrol voor de recherche – ‘Mama is hier’ van Mariette Zweers
5. Het 3e deel van een serie – ‘Onbreekbaar dl 3’ van Lisette Jonkman
6. Een historische roman van een Nederlandse auteur – ‘De eerste priesteres’ van Jacqueline Zirkzee
7. En in dit boek staat vakantie centraal – ‘Lawinegevaar’ van Suzanne Vermeer
8. Lees een boek van een debutant uit 2019 – ‘Desnoods de hele wereld’ van Eva Louise Bakker
9. Een columnbundel – ‘Pekingeend bij nacht’ van Sylvia Witteman
10. Lees een boek van minimaal 600 pagina’s – ‘En vergeet niet te leven’ van Maeve Binchy
11. Dit is een boek waar kerst centraal in staat – ‘Kerstbelofte’ van Chantal van Gastel
12. Een boek met een felroze kaft – Jongen verslindt heelal van Trent Dalton

Bron foto linksboven: pixabay.com


5 reacties

 • 29 juni, 2019 om 21:32
  Veronique zegt:

  Vind je dat niet lastig om boeken voor je bingo uit te kiezen? Bij sommige zou ik echt niks weten. Haha maar ja dat is natuurlijk net de uitdaging he. Succes met de rest van de bingokaart

  Ikhartje(1) deze reactie

  Veronique Beantwoorden

  • 29 juni, 2019 om 22:20
   Leesdame zegt:

   Nee, ik vind het niet moeilijk, ben er ook niet altijd bewust mee bezig. Ik kijk meestal aan het eind van de maand of ik wat af kan strepen en vaak is dat altijd wel het geval.
   De rest van de categorieën laten zich wel makkelijk opvullen. Alleen die auteur uit Canada wordt nog even zoeken.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 1 juli, 2019 om 14:28
  Nicole zegt:

  Erg knap van je! Ik deed mee aan de hebban challenge, maar heb besloten te lezen wat op mijn pad komt. Geeft mij meer rust

  Ikhartje(0) deze reactie

  Nicole Beantwoorden

 • 4 juli, 2019 om 18:22
  Linda de Jong zegt:

  Wat grappig bedacht 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Linda de Jong Beantwoorden

Reageer op: Hoe vol is mijn boekenbingo 2019 al?

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten