Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen)

En toen was het bijna kerst. Mijn blogvakantie zit erop. Ik gaf mezelf vrij tot vandaag. In oktober en november had ik de (kerst)blogposten klaargezet voor deze maand. Dit ga ik in augustus en december 2021 ook doen!

Ik heb ook veel nagedacht. Over volgend jaar. Mijn blog bestaat dan tien jaar. Ik wil graag mezelf volledig gaan focussen op Nederlandstalige (literaire) romans en non fictie. Met die voorbereidingen ben ik al een tijdje bezig. Ik gebruik als inspiratiebron de Libris Groslijst 2021.

Nederlandse en Vlaamse boeken

Ik hou van literaire romans en ik vind het ook heerlijk om ze te recenseren. Ik heb dan ook al een voorraadje aangelegd voor komend jaar. Ik hou ebookdeals in de gaten op diverse webshops en er staan ook veel titels op Kobo Plus. Daarnaast hou ik ook van waargebeurde levensverhalen en ik vind het erg leuk om mezelf te verdiepen in verschillende onderwerpen wat betreft psychologie, gezondheid en spiritualiteit. Dat word dus de leidraad voor 2021 op mijn blog.

Nu we het toch over Nederlandstalige boeken hebben. Sinds deze maand ben ik mede-beheerder geworden van de groep “Nederlandse en Vlaamse auteurs” op Facebook. Een ontzettend leuke uitdaging!

Het was een bizar jaar

Ik begon 2020 met veel dromen, wensen en goede voornemens. Maar het lot nam een bizarre afslag en december werd een bitter eind door de lockdown.

Ondanks alles wens ik alle lezers van mijn blog een liefdevolle en knusse kerst toe! Ik wens jullie allemaal een gezond 2021! En bovenal hoop ik dat 2021 weer terug gaat naar het goede oude normaal! Bij deze wil ik ook graag stilstaan bij zij die niet gelukkig zijn dezer dagen. Zij die iemand zijn verloren, zij die zelf ziek zijn of zij die zich eenzaam voelen. Ik wens je veel warmte en kracht toe!


4 reacties

 • 25 december, 2020 om 08:59
  Lalagè zegt:

  Mooie focus! Zelf merk ik dat ik niet meer over elk boek wil bloggen, maar alleen als ik er echt iets over kwijt wil. Op die manier blijft het leuk om te doen en er is niks dat moet. Fijn dat jij ook nog steeds het plezier in het bloggen houdt, want ik lees je nog steeds graag 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

 • 26 december, 2020 om 16:44
  Annelies zegt:

  Fijne feestdagen Luna! Ik ben benieuwd naar wat er in 2021 weer allemaal voorbij zal komen hier!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

Reageer op: Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten