24 december 2020

Kerst 2020 (kerstwens en bijkletsen)

En toen was het bijna kerst. Mijn blogvakantie zit erop. Ik gaf mezelf vrij tot vandaag. In oktober en november had ik de (kerst)blogposten klaargezet voor deze maand. Dit ga ik in augustus en december 2021 ook doen!

Ik heb ook veel nagedacht. Over volgend jaar. Mijn blog bestaat dan tien jaar. Ik wil graag mezelf volledig gaan focussen op Nederlandstalige (literaire) romans en non fictie. Met die voorbereidingen ben ik al een tijdje bezig. Ik gebruik als inspiratiebron de Libris Groslijst 2021.

Nederlandse en Vlaamse boeken

Ik hou van literaire romans en ik vind het ook heerlijk om ze te recenseren. Ik heb dan ook al een voorraadje aangelegd voor komend jaar. Ik hou ebookdeals in de gaten op diverse webshops en er staan ook veel titels op Kobo Plus. Daarnaast hou ik ook van waargebeurde levensverhalen en ik vind het erg leuk om mezelf te verdiepen in verschillende onderwerpen wat betreft psychologie, gezondheid en spiritualiteit. Dat word dus de leidraad voor 2021 op mijn blog.

Nu we het toch over Nederlandstalige boeken hebben. Sinds deze maand ben ik mede-beheerder geworden van de groep “Nederlandse en Vlaamse auteurs” op Facebook. Een ontzettend leuke uitdaging!

Het was een bizar jaar

Ik begon 2020 met veel dromen, wensen en goede voornemens. Maar het lot nam een bizarre afslag en december werd een bitter eind door de lockdown.

Ondanks alles wens ik alle lezers van mijn blog een liefdevolle en knusse kerst toe! Ik wens jullie allemaal een gezond 2021! En bovenal hoop ik dat 2021 weer terug gaat naar het goede oude normaal! Bij deze wil ik ook graag stilstaan bij zij die niet gelukkig zijn dezer dagen. Zij die iemand zijn verloren, zij die zelf ziek zijn of zij die zich eenzaam voelen. Ik wens je veel warmte en kracht toe!

4 reacties

  • 25 december, 2020 om 08:59
    Lalagè

    Mooie focus! Zelf merk ik dat ik niet meer over elk boek wil bloggen, maar alleen als ik er echt iets over kwijt wil. Op die manier blijft het leuk om te doen en er is niks dat moet. Fijn dat jij ook nog steeds het plezier in het bloggen houdt, want ik lees je nog steeds graag 🙂  • 26 december, 2020 om 16:44
    Annelies

    Fijne feestdagen Luna! Ik ben benieuwd naar wat er in 2021 weer allemaal voorbij zal komen hier!Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: