18 december 2020

Kerst bij Koosje

Op Videoland kwam ik de Nederlandse serie ‘Kerst bij Koosje’ tegen. Het is een vrij korte serie, met maar vijf afleveringen, die elk ongeveer 20 a 25 minuten duren.

Merel Westerman runt hotel ‘Koosje’, genoemd naar haar vroeg overleden moeder. Haar broers Rick en Bram staan in de keuken en haar vader Viktor creëert meer chaos dan gewenst. De kerstdrukte staat voor de deur en tot overmaat van ramp besluit op dat moment de strenge hotelrecensente Annabel een recensie te schrijven over het hotel.

Totale kerstchaos

Het is een chaos in hotel ‘Koosje’. Merel probeert alles in goede banen te leiden, maar werkelijk alles gaat mis. Haar vader is de kerstman vergeten en probeert de recensente te versieren en kok Rick krijgt een burn-out pal voor kerst.

Merel’s zus Klaas komt met haar dochter Sunny onverwachts logeren in het hotel. Vroeger werkte Klaas ook in het hotel, Merel mist die tijd wel eens. Klaas wist hoe ze orde op zaken moest stellen en bij Merel lijkt het één grote chaos te zijn. Toch is deze chaos wel een gezellige chaos, want stiekem wil je als kijker best een keer logeren in hotel ‘Koosje’.

Voor moeder Koosje was kerst altijd heel speciaal, juist daarom wil het gezin er een perfecte kerst van maken voor hun gasten. Deze serie is komisch en knus. De afleveringen zij vrij kort, dus kijk je de gehele serie op één avond gemakkelijk weg.

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: