14 juni 2023

Leesdame bestaat 12 jaar

Vandaag bestaat mijn boekenblog precies 12 jaar! Dat is een virtueel feestje waard, dus heb ik voor jullie de champagne koud gezet. Proosten jullie mee?

In die twaalf jaar schreef ik 815 leeservaringen! En dan heb ik nog niet eens van alle boeken die ik las een leeservaring geschreven. Ik ben voorlopig nog niet uitgelezen, dus jullie zijn gewaarschuwd haha. Ik blijf nog wel even bloggen! Ik zou zeggen: neem een virtueel glas en proost mee.

Dank jullie wel

Rik, Sas, Joany, Kat en Daan, jullie zijn lieverds en zitten in mijn hart! En Lalagé, jij bent één van mijn trouwste volgers, dank je wel daarvoor! Echt tof hoe de boeken die ik hier bespreek vroeg of laat bij jou op je blog verschijnen! Emmy, als geen ander weet jij hoe het voelt om een boekenblog te runnen en al het gedoe dat daar wel eens bij komt kijken, ook al bloggen we over totaal verschillende boeken. Lieve Juud, ik vind het tof dat we al zolang boekblog-collega’s zijn!

En natuurlijk bedank ik ook jou: lieve lezer van mijn blog. Ik ben blij dat jij één van mijn lezers bent.

En uiteraard al die lieve auteurs: bedankt voor het vertrouwen!

12 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: