Leesdame bestaat vandaag 9 jaar!

Precies vandaag bestaat mijn boekenblog Leesdame maar liefst negen jaar! Dat is lang, maar de dag dat ik begon voelt aan als gisteren. Ik had al een ander boekenblog, maar dat voelde niet helemaal zoals het moest zijn. Dus begon ik opnieuw met een schone lei op een middag op 14 juni 2011.

Sinds die tijd recenseerde ik 582 boeken! 15 boeken waren van Simone van der Vlugt. 14 boeken van Mel Wallis de Vries en 12 boeken van Judith Visser. Ik las 83 literaire romans en 146 thrillers. Deze twee genres las ik het meest. Het minst las ik fantasy en horror.

Wie jarig is, trakteert…

Nu mogen jullie een leeservaring delen. Deel in de reactie je favoriete boek, vertel waarom het je lievelingsboek is. Als je dit deelt maak je kans op één van mijn lievelingsboeken. Namelijk de Dwarsligger van ‘Zondagskind’ van Judith Visser.

Je kan meedoen tot en met 30 juni. Daarna neem ik contact op met de gelukkige winnaar. Zorg er dus voor dat je een e-mailadres achterlaat waarop ik je kan bereiken. Succes!

Dank je wel

Dank je wel lieve lezers, voor jullie vertrouwen en interesse in mijn blog. Dank ook aan alle auteurs en uitgeverijen die vol vertrouwen recensie-exemplaren naar mijn inbox zenden. Op naar de tien jaar!

Speciale dank aan Rik, Sas, Joany en Diana. Hartje voor jullie.

Neem er een stukje taart bij!


11 reacties

 • 14 juni, 2020 om 09:02
  Lalagè zegt:

  Wow, wat een tijd, en wat geweldig dat je er nog steeds zoveel plezier aan beleeft om over boeken te bloggen 🙂 Die statistiekjes zijn ook leuk.

  Mijn lievelingsboek wisselt af en toe. Vorig jaar vond ik ‘The Salt Path’ van Raynor Winn het allermooiste en ik kijk er dan ook naar uit om het vervolg te lezen. Het gaat over twee vijftigers die hun huis kwijtraken en langs de kust van Cornwall gaan wandelen. Dit wonderlijke avontuur is echt gebeurd. Het gaat over de natuur en de liefde, maar ook over armoede. Heel bijzonder.

  Zondagskind moet ik ook echt eens lezen. Het is er nog niet van gekomen, dus wie weet…

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

 • 14 juni, 2020 om 09:48
  Hedwig Meesters zegt:

  Gefeliciteerd Luna! Geweldige prestatie!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Hedwig Meesters Beantwoorden

 • 14 juni, 2020 om 11:04
  zwartraafje zegt:

  Proficiat met je negende blogverjaardag Luna!

  Ikhartje(1) deze reactie

  zwartraafje Beantwoorden

 • 14 juni, 2020 om 18:10
  alimolenaar zegt:

  Gefeliciteerd! Een mijlpaal, ik ben op mijn eigen site met een ander mijlpaaltje bezig, namelijk de 500ste. Mijn lievelingsboek, Al de dagen van mijn leven van R.F. Delderfield.

  Ikhartje(1) deze reactie

  alimolenaar Beantwoorden

 • 15 juni, 2020 om 22:57
  J.N. Kingma-Postma zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum.
  Mijn meest favoriete boek, ik heb er zoveel, van de laatste tijd is van Pontus Ljunghill de onzichtbare. Waarom? Het boek neemt je mee op reis in het hoofd en het leven van de moordenaar. Waarom zomaar iemands leven nemen en dat van de geliefden vernietigen? Zo ontzettend triest is dat maar het wordt mooi geschreven vind ik.

  Ikhartje(1) deze reactie

  J.N. Kingma-Postma Beantwoorden

 • 25 juni, 2020 om 11:51
  Anna zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Mijn lievelingsboek is ’t Hooge Nest, Roxane van Iperen‎ Fantastisch boek dat mij geraakt heeft.

  Ikhartje(2) deze reactie

  Anna Beantwoorden

Reageer op: Leesdame bestaat vandaag 9 jaar!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten