14 juni 2020

Leesdame bestaat vandaag 9 jaar!

Precies vandaag bestaat mijn boekenblog Leesdame maar liefst negen jaar! Dat is lang, maar de dag dat ik begon voelt aan als gisteren. Ik had al een ander boekenblog, maar dat voelde niet helemaal zoals het moest zijn. Dus begon ik opnieuw met een schone lei op een middag op 14 juni 2011.

Sinds die tijd recenseerde ik 582 boeken! 15 boeken waren van Simone van der Vlugt. 14 boeken van Mel Wallis de Vries en 12 boeken van Judith Visser. Ik las 83 literaire romans en 146 thrillers. Deze twee genres las ik het meest. Het minst las ik fantasy en horror.

Wie jarig is, trakteert…

Nu mogen jullie een leeservaring delen. Deel in de reactie je favoriete boek, vertel waarom het je lievelingsboek is. Als je dit deelt maak je kans op één van mijn lievelingsboeken. Namelijk de Dwarsligger van ‘Zondagskind’ van Judith Visser.

Je kan meedoen tot en met 30 juni. Daarna neem ik contact op met de gelukkige winnaar. Zorg er dus voor dat je een e-mailadres achterlaat waarop ik je kan bereiken. Succes!

Dank je wel

Dank je wel lieve lezers, voor jullie vertrouwen en interesse in mijn blog. Dank ook aan alle auteurs en uitgeverijen die vol vertrouwen recensie-exemplaren naar mijn inbox zenden. Op naar de tien jaar!

Speciale dank aan Rik, Sas, Joany en Diana. Hartje voor jullie.

Neem er een stukje taart bij!

11 reacties

 • 14 juni, 2020 om 09:02
  Lalagè

  Wow, wat een tijd, en wat geweldig dat je er nog steeds zoveel plezier aan beleeft om over boeken te bloggen 🙂 Die statistiekjes zijn ook leuk.

  Mijn lievelingsboek wisselt af en toe. Vorig jaar vond ik ‘The Salt Path’ van Raynor Winn het allermooiste en ik kijk er dan ook naar uit om het vervolg te lezen. Het gaat over twee vijftigers die hun huis kwijtraken en langs de kust van Cornwall gaan wandelen. Dit wonderlijke avontuur is echt gebeurd. Het gaat over de natuur en de liefde, maar ook over armoede. Heel bijzonder.

  Zondagskind moet ik ook echt eens lezen. Het is er nog niet van gekomen, dus wie weet… • 14 juni, 2020 om 09:48
  Hedwig Meesters

  Gefeliciteerd Luna! Geweldige prestatie! • 14 juni, 2020 om 11:04
  zwartraafje

  Proficiat met je negende blogverjaardag Luna! • 14 juni, 2020 om 18:10
  alimolenaar

  Gefeliciteerd! Een mijlpaal, ik ben op mijn eigen site met een ander mijlpaaltje bezig, namelijk de 500ste. Mijn lievelingsboek, Al de dagen van mijn leven van R.F. Delderfield. • 15 juni, 2020 om 22:57
  J.N. Kingma-Postma

  Gefeliciteerd met je jubileum.
  Mijn meest favoriete boek, ik heb er zoveel, van de laatste tijd is van Pontus Ljunghill de onzichtbare. Waarom? Het boek neemt je mee op reis in het hoofd en het leven van de moordenaar. Waarom zomaar iemands leven nemen en dat van de geliefden vernietigen? Zo ontzettend triest is dat maar het wordt mooi geschreven vind ik. • 25 juni, 2020 om 11:51
  Anna

  Van harte gefeliciteerd! Mijn lievelingsboek is ’t Hooge Nest, Roxane van Iperen‎ Fantastisch boek dat mij geraakt heeft.Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: