Leesdame’s boekenbingo 2019

boekenbingo 2019Je houdt er van, of niet: boekenbingo’s. Elk jaar verschijnen ze weer en dan kun je gedurende het opvolgende jaar categorieën afvinken. De meeste bingo’s zijn gericht op het soort boek wat je gaat lezen. Heb je een boek gelezen wat overeenkomt met een leesopdracht in een vakje, dan zet je er een kruis door.

Op deze manier lees je af en toe buiten je comfortzone, doe je af en toe iets geks en pak je boeken op die misschien al jaren ongelezen in je kast liggen. Voor 2019 heb ik zelf een boekenbingo ontworpen. Jawel… Leesdame’s boekenbingo en ik vertel je er graag meer over!

Leesdame’s boekenbingo 2019
Deze boekenbingo mag je opslaan, uitprinten en gebruiken voor eigen gebruik. Ik heb gewisseld tussen makkelijke en moeilijke uitdagingen. Sommige uitdagingen zijn wat meer gericht op je leesgedrag, dan op het boek wat je kiest. In het midden mag je zelf een categorie bedenken. In totaal zijn het 25 categorieën.

Als leuk extraatje zou je voor elke categorie die je afwerkt een muntje in een spaarpot kunnen doen. Bijvoorbeeld 1 euro voor elke categorie, dan krijg je een bedrag van 25 euro als je klaar bent, daar kun je wel een mooi boek voor aanschaffen denk ik 🙂 Maar goed, dit kan, maar hoeft niet. Dat is iets wat je voor jezelf kunt beslissen.

leesdames-boekenbingo

Doe je mee in 2019?


8 reacties

 • 5 november, 2018 om 21:15
  Lalagè zegt:

  Deze is echt superleuk! Ik ga het overwegen, al denk ik dat er minstens eentje geen kruisje krijgt…. die met een halve nacht opblijven 😉

  Ikhartje(2) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

  • 5 november, 2018 om 21:40
   Leesdame zegt:

   Die gaat meestal vanzelf 🙂 Je weet wel, dat gaat meestal zo: ‘Ik lees nog één hoofdstuk hoor en dan ga ik écht slapen…’ half uur later: ‘Tja, nog twee hoofdstukken en dan is het boek uit, dan weet ik hoe het afloopt en dan kan ik gaan slapen…’ Uit! Je kijkt op de klok en je vinkt de categorie af 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 6 november, 2018 om 11:16
  Jenn zegt:

  Wat leuk! Ik ga hem onthouden, misschien doe ik wel mee.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Jenn Beantwoorden

 • 7 november, 2018 om 12:50
  Geertrude zegt:

  Nog nooit zoiets gedaan, maar het lijkt me leuk. Ik ga proberen mee te doen 😉

  Ikhartje(0) deze reactie

  Geertrude Beantwoorden

 • 25 november, 2018 om 18:06
  alimolenaar zegt:

  Ik heb hem opgeslagen en ga eens kijken of ik meedoe, hij is leuk

  Ikhartje(0) deze reactie

  alimolenaar Beantwoorden

Reageer op: Leesdame’s boekenbingo 2019

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten