5 november 2018

Leesdame’s boekenbingo 2019

Je houdt er van, of niet: boekenbingo’s. Elk jaar verschijnen ze weer en dan kun je gedurende het opvolgende jaar categorieën afvinken. De meeste bingo’s zijn gericht op het soort boek wat je gaat lezen. Heb je een boek gelezen wat overeenkomt met een leesopdracht in een vakje, dan zet je er een kruis door.

Op deze manier lees je af en toe buiten je comfortzone, doe je af en toe iets geks en pak je boeken op die misschien al jaren ongelezen in je kast liggen. Voor 2019 heb ik zelf een boekenbingo ontworpen. Jawel… Leesdame’s boekenbingo en ik vertel je er graag meer over!

De boekenbingo van Leesdame

Deze boekenbingo mag je opslaan, uitprinten en gebruiken voor eigen gebruik. Ik heb gewisseld tussen makkelijke en moeilijke uitdagingen. Sommige uitdagingen zijn wat meer gericht op je leesgedrag, dan op het boek wat je kiest. In het midden mag je zelf een categorie bedenken. In totaal zijn het 25 categorieën.

Als leuk extraatje zou je voor elke categorie die je afwerkt een muntje in een spaarpot kunnen doen. Bijvoorbeeld 1 euro voor elke categorie, dan krijg je een bedrag van 25 euro als je klaar bent, daar kun je wel een mooi boek voor aanschaffen denk ik 🙂 Maar goed, dit kan, maar hoeft niet. Dat is iets wat je voor jezelf kunt beslissen.

leesdames-boekenbingo

Doe je mee in 2019

8 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: