Leesdame’s linktips

Mijn favoriete sites

Ik bezoek veel boekensites en via Bloglovin volg ik veel bloggers. Op deze speciale linkpagina heb ik een aantal sites en blogs uitgelicht. Deze tips zal ik regelmatig aanpassen, want ik ben altijd op zoek naar leuke en interessante boekensites.


Boekenblogs & boekbloggers

Boekenblogs die ik graag bezoek

Bij Lalagè ga ik graag langs voor haar uitgebreide literaire recensies. Zij leest graag en veel Nederlandse auteurs en bedacht ook de uitdaging om boeken te lezen die zich afspelen in verschillende provincies. Heel inspirend!
Naar: Lalagè Leest

Op Ikvindlezenleuk.nl vind je heel veel recensies van jeugdboeken. Mathilde heeft op haar blog al een hele verzameling staan. En het leukste is dat iedereen daar aan mee mag helpen. Ook Leesdame deelt wel eens een recensie van een jeugdboek op Ikvindlezenleuk.nl
Naar: Ikvindlezenleuk

Biebmiepje is openmindend, ze leest dus gewoon alles! Dat kan ook niet anders, want Biebmiepje werkt in een bibliotheek! Ze leest snel én veel en is een gedreven blogger. Vaak kom je Biebmiepje dan ook tegen bij gezamenlijke blogprojecten.
Naar: Biebmiepje

Boekensites

Andere boekensites waar ik graag kom.

Goodreads is een grote (Engelstalige) boekencommunity. Ik kom hier dagelijks en hou hier al mijn gelezen boeken bij, inclusief andere boekenplanken. Ik vind het een fijne site, het brengt orde in mijn collectie (on)gelezen boeken!
Naar: Goodreads

Ik bezoek graag Libris. Niet alleen om te shoppen, maar ook om op de hoogte blijven van wat er uitkomt aan Nederlandstalige literaire romans. Ik volg bij hun ook de verwikkelingen rond de Libris Literatuur Prijs.
Naar: Libris.nl

Ik focus mij grotendeels op Nederlandse en Vlaamse auteurs, daarom vind ik het ook ontzettend leuk om mede-beheerder te mogen zijn van de gelijknamige Facebookgroep
Naar: Nederlandse en Vlaamse auteurs Facebookgroep

Diversen

Overige interessante sites die ik graag nog even wil noemen.

Ik maak veel gebruik van de app “Todoist” als het gaat om boeken inplannen, lijstjes maken en ik gebruik het ook graag als agenda.
Naar: Todoist

Design, hosting en de huistijl van Leesdame.nl is van RS-Internet
Naar: RS-Internet


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten