12 november 2012

Mijn dagelijkse "vaste rondje" boekenblogs lezen

dagelijks rondje boekenblogs

Ik volg meer dan honderd blogs en daartussen zitten ook veel boekbloggers. Naast boekbloggers volg ik ook beautybloggers (tja, ik ben dol op oogschaduw en verzorgingsproducten), lifestylebloggers en persoonlijke bloggers. Ik vind dat leuk, ik kan me echt verheugen op mijn Bloglovin-moment van de dag.

Sommige bloggers volg ik vanwege gemeenschappelijke interesses. Sommige blogs volg ik vanwege de toffe recensies en weer andere bloggers volg ik vanwege hun persoonlijkheid. Heb ik jouw blog niet genoemd? Voel je vrij om jouw blog dan te delen in de comments.

Op Zon en maan komt veel young adult voorbij. Dat lees ik zelden, maar Emmy is een leuk mens. Haar blogposten zijn eerlijk en vooral lekker eigenzinnig. Emmy heeft een enorme liefde voor bloggen, voor boeken, voor young adult en dat straalt haar blog uit. De recensies sla ik meestal over, maar haar andere blogposten lees ik graag. Emmy is gewoon gezellig. Klik hier voor Emmy’s blog

Als ik benieuwd ben naar wat andere bloggers schrijven over een recensie-boek, dan klik ik gelijk naar Judith van Biebmiepje. Judith leest meestal dezelfde boeken, zit in dezelfde leeftijdsfase, dus het is altijd interessant om te lezen wat zij van bepaalde boeken vindt. Klik hier voor Judith’s blog

Ik volg nog tientallen andere bloggers, dus staat je naam er niet bij, voel je dan niet verlegen en zet je blog in de comments! Dat vind ik leuk! Mocht ik je blog al volgen, dan zet ik dat uiteraard onder jouw comment! Ook bij de linktips (te vinden via het menu rechtsboven) vind je nog meer sites die ik graag bezoek!

Deze blogpost krijgt regelmatig een update. Deze blogpost heb ik voor het laatst bijgewerkt op: 23-02-2022

8 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: