7 juli 2011

Mini Shopaholic van Sophie Kinsella

mini shopaholic cover

Sophie Kinsella’s Mini Shopaholic is niet echt vernieuwend. Becky is nog steeds een naïeve shopaholic, die daarnaast ook erg onhandig is in het oplossen van situaties. Maar dat wisten we al 😉 Luke is nog steeds de workaholic en vooral getrouwd met zijn Blackberry. Ook dat wisten we al haha.

De enige verandering is dat Becky nu ook moeder is! Van de verwende Minnie… De titel doet vermoeden dat dit deel vooral om Minnie gaat, maar eigenlijk klopt dat niet. De hoofdlijn in deze Shopaholic is het verrassingsfeest voor Luke en de zoektocht naar een nieuw huis.

Verder lezen we de ongemakkelijke woonsituatie: Becky woont namelijk met Luke en Minnie in bij haar ouders en ze is gedwongen om zuinig te leven vanwege de crisis.

Een deel uit de Shopaholic-serie is als een aflevering van je favoriete serie op tv: je weet wat je krijgt, je weet waar je aan toe bent en je hoeft verder even nergens over na te denken. Drie sterren, omdat het Sophie Kinsella is gelukt om mij 400 pagina’s te vermaken, terwijl het verhaal niet echt vernieuwend is.

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: