Nooit uitgelezen…

onaantastbaar coverVandaag een rijtje boeken die ik nooit heb uitgelezen. Hoe dat allemaal komt dat leg ik er natuurlijk ook bij uit. Soms waren ze te langdradig, had ik een spoiler gelezen…

Onaantastbaar van Karin Slaugher
Ja, dat was toentertijd de laatste in de Sara Linton-serie. Ja, nu zijn er al weer een aantal vervolgdelen. Maar goed, toen was het de laatste nieuwe. En wat deed ik: ik las eerst de allerlaatste pagina… En toen dacht ik: nou hoeft het voor mij niet meer. Naderhand heb ik trouwens nooit meer de laatste pagina als eerste gelezen van een boek.

Nevelen van Avalon van Marion Zimmer Bradley
Pfff bijna 1000 pagina’s. Ik werd er moe van en in die tijd las ik nog helemaal niet zo snel. Week na week moest ik vertoeven in die wereld van Avalon. Al die talloze personages en die familiebanden en die verschillende kleine landjes/koninkrijken… Na 500 pagina’s was ik aan het einde van mijn Latijn.

Het lelietheater van Lulu Wang
Heel bloemrijke schrijfstijl en ik verwacht dat ik het nu wel zou uitlezen. Maar toen lukte het me niet. Te langdradig, maar ook een wereld waarin ik me toen nog niet echt kon inleven. Wat ook meespeelde was de vormgeving en de bladspiegel.

Aan het einde van wereld van Douglas Kennedy
Ik begon vol goede moed, maar die moed zonk bij al snel omdat er geen vooruitgang in het verhaal zat. Er gebeurde heel vaak gewoon niets. En ja, dan komt er een boek op je pad wat je even tussendoor leest en dan lees je daarna weer een boek. En dit boek bleef half uitgelezen liggen op mijn nachtkastje, totdat ik het boek uiteindelijk terug in de kast had gezet.

Het diner van Herman Koch
Dit boek had ik als Dwarsligger… En ik vond er werkelijk niets aan. Te saai, te nietszeggend, ongrijpbare personages.

Zo, dit waren een paar van die onuitgelezen boeken…. Welke boeken heb jij nooit uitgelezen?


9 reacties

 • 21 oktober, 2012 om 14:58
  Annelies zegt:

  Ik vond Nevelen van Avalon ook niet om te door te komen! Zo’n dik boek pff…

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 21 oktober, 2012 om 15:37
  Gerrianne Vittorioso zegt:

  Zonde van Onaantastbaar van Karin Slaugther. Zo’n mooi boek! Maarja, je hebt er wel wat van geleerd ;-).

  Ikhartje(0) deze reactie

  Gerrianne Vittorioso Beantwoorden

 • 21 oktober, 2012 om 16:06
  Norma zegt:

  Aul de stam vd holobeer t laatste deel was ik echt zat nooit uitgelezen.
  En idd hetzelfde boek van lulu wang veel over gehoord ik vond het niets
  En van volgens mij hosseini de vliegeraar ook gestopt

  Ikhartje(0) deze reactie

  Norma Beantwoorden

 • 21 oktober, 2012 om 17:26
  Anonymous zegt:

  Kruistocht in spijkerbroek – lelietheater – en nog wel een aantal andere boeken die ik van een tante kreeg die na zoveel jaar mijn smaak nog niet kent.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anonymous Beantwoorden

 • 21 oktober, 2012 om 19:05
  Maurane zegt:

  ‘Thuiskomen’ van Rudi Hermans heb ik jaaaren geleden eens gekregen en nooit uitgelezen. Na een paar pagina’s wist ik al dat het niets voor mij was.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Maurane Beantwoorden

 • 22 oktober, 2012 om 09:34
  Jennn zegt:

  Ik lees een boek eigenlijk altijd uit. Als ik er niks aan blijk te vinden kan dat wel een reden zijn om een volgende keer deze schrijver te laten liggen.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Jennn Beantwoorden

 • 25 oktober, 2012 om 13:43
  Joany de Vries zegt:

  Ik lees boeken eigenlijk altijd wel uit. Ook als ik het niet heel erg goed vind dan blijf ik altijd de hoop koesteren dat een plotwending aan het eind alles de moeite waard maakt.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 26 november, 2012 om 21:40
  Marcelle zegt:

  Oww..ik heb net De nevelen van Avalon op het 3-boeken-per-jaar-lijstje gezet LOL 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Marcelle Beantwoorden

 • 26 november, 2012 om 22:14
  Leesdame zegt:

  Ooit lees ik Avalon wel uit haha

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Nooit uitgelezen…

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten