12 september 2023

Oproep: auteurs gezocht voor nieuwe rubriek

Voor de nieuwe rubriek ‘Mailen met…’ zoek ik Nederlandstalige auteurs die mee willen werken aan een persoonlijk, origineel en schriftelijk interview.

Deze rubriek zal altijd anders zijn en de vragen zijn persoonlijk gericht. Het interview gaat via de mail. Afhankelijk van wie jij bent en wat je hebt geschreven kies ik een gespreksonderwerp uit. Dat kan gaan over jouw laatste boek, maar ook over je gehele carrière of we filosoferen over het genre waarin je schrijft.

Wil jij ook meewerken aan zo’n interview?

Dat kan! Het is handig als ik al iets van jou gelezen heb, dan kunnen we daar naar refereren op mijn blog en het is voor mij makkelijker om persoonlijke vragen te bedenken voor het interview. Het interview is schriftelijk, je kan dus in je eigen tijd eraan werken. Naast jouw antwoorden en oprechte interesse heb ik ook een leuke auteursfoto nodig. Samen maken we er een mooi interview van!

Je kan contact met mij opnemen via het contactformulier op deze site, of via DM op Insta.

16 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: