4 december 2021

Vijf leestips voor kerst 2021

Ook voor dit jaar heb ik voor jullie weer een rijtje kerstboeken bij elkaar gezocht die prima passen in deze decembermaand!

Echt, als je zoekt op kerstboeken, dan krijg je honderden tips. Ik heb voor deze blogpost mezelf beperkt voor boeken die dit jaar zijn uitgekomen. Sommige boeken zijn vervolgdelen, andere boeken zijn standalones.

Van Ferry Lane tot Duincafé

De sterrenhemel van Ferry Lane van Nicola May

Dit is het tweede boek uit de ‘Ferry Lane serie’ van Nicola May. Ook bekend van de ‘Cockleberry Bay serie’. Dit boek gaat over Star, zij raakte 16-jarige leefstijd zwanger en dacht toen dat haar leven voorbij was. Inmiddels is ze 33. Moeder en eigenaar van een sieradenkraam op de markt. De liefde gaf ze allang geen kans meer, totdat ze de Amerikaanse Jack tegenkomt, maar hij verdwijnt net zo snel weer…

De kerstbachelorette van Lisanne Stam

Kiki wordt -net voor haar trouwen- door haar vriendinnen meegenomen naar een kerstmarkt in Duitsland. Maar eenmaal onderweg krijgen ze pech en het hotel blijkt heel ergens anders te staan dan ze dachten…

Een kerstcadeau van het Duincafé van Debbie Johnson

Dit is het vierde deel in de ‘Duincafé serie’. Het speelt zich af in het dorpje Budbury aan de kust van Dorset. Dit jaar zijn Katies nieuwe vrienden van plan om haar te verrassen met kerst. Katie is eigenlijk nooit dol op kerst geweest. Daarnaast arriveert er een aantrekkelijke nieuweling in het dorp.

Liefs uit New York van Iris Visser

Dit is het derde deel in de ‘Liefs uit.. serie’. Emma mag naar New York, het evenementenbureau waarvoor ze werkt heeft een filiaal in deze stad en Emma mag daar aan het werk. Ze moeten een enorm kerstfeest vieren voor een advocatenkantoor.

Geschenk onder de boom van Patricia van Dam

Voor Lucy staat het eind van het jaar niet in het teken van gezelligheid en feestjes. Lucy wordt uit huis gezet en heeft geen baan. Hoe moet ze nu kerstdagen doorbrengen? En daarnaast volgen we William, hij is zijn vrouw verloren en zorgt nu alleen voor zijn dochtertje. William duikt liever in zijn werk en zoekt daarom een kindermeisje.