13 mei 2016

Wat ik momenteel volg op Netflix

Ja, ik heb het ook: Netflix, Al een tijdje, in het begin was ik nog wat voorzichtig en zat ik meer te scrollen tussen alle aanbevelingen, dan dat ik daadwerkelijk iets ging kijken. Ik kan niet zo lang stilzitten en staren zeg maar. Daarnaast vroeg ik me ook vaak af of ik niet beter kon lezen in die tijd dat ik op Netflix zat.

Maar toen ontdekte ik hoe fijn Netflix zo af en toe voor het slapengaan is. Een grappige serie, een spannende serie, een film, het is gewoon heerlijke ontspanning! Vandaag vertel ik jullie wat ik momenteel volg en wat ik daar van vind. Dat is momenteel nogal uiteenlopend…

Full House

Om te beginnen… Netflix heeft deze week acht seizoenen Full House toegevoegd! Ik was zo blij daarmee! Nostalgie, de knappe ‘Uncle Jesse’ met zijn “Have Merci”. Ik ben ingestapt in seizoen vijf. Dat komt omdat ik de eerste vier seizoenen op dvd heb en dus ook al wat vaker gezien heb. Seizoen vijf was heel lang geleden en toch herkende ik nog heel veel dingen terug in de afleveringen. Het is echt leuk, je bent er ook zo doorheen, want een aflevering duurt zo’n twintig minuten. Lekker kort en krachtig voor het slapengaan.

Trouwens de serie Fuller House, het vervolg hierop heb ik ook al dubbel en dwars gekeken in februari.

Revolution

Iets totaal anders, is Revolution. Ik heb een zwak voor science fiction en deze serie werd mij aangeraden op Twitter. De serie speelt zich af in de toekomst, maar niet in een ideale toekomst. Er is namelijk geen elektriciteit meer, dus de mensen leven weer precies als vroeger. Met paard en wagen bijvoorbeeld. Maar toch zijn er nog steeds sporen van onze moderne tijd, sommige mensen hebben nog altijd hun smartphone in hun zak, weliswaar ‘dood’, maar ze kunnen er nog geen afscheid van nemen.

Ik ben nog niet zo heel erg ver in deze serie, dus er komt nog heel wat op me af, want er staan twee seizoenen op Netflix. De afleveringen zijn spannend, maar duren ook een beetje lang, dus meestal kijk ik maar één aflevering per keer.

Once upon a time

Ik denk dat iedereen deze serie wel kent momenteel. Ik volg deze al sinds februari, bij vlagen kijk ik naar deze serie, om daarna weer weken iets anders te kijken. Dat geeft niets, daar heb ik geen moeite mee, ik kan vrij snel weer in het verhaal zitten. Ik vind deze serie gewoon tof qua opzet. Sprookjesfiguren die het moeten redden in het normale leven, met daarnaast verhaallijnen uit de sprookjeswereld zelf. Dat loopt dan mooi parallel en ik vind dat leuk om te zien, een wegkijk-serie dus.

Even gekeken, maar toch gestopt

Nashville, dit pakte mij totaal niet en als een eerste aflevering mij al niet pakt, dan kijk ik al niet snel verder. Downtown Abbey, zoveel moois over gehoord, maar ik mis gewoonweg het geduld voor deze verhaallijnen, best een trage serie. Maar mocht iemand me kunnen overtuigen, ga je gang.

Wat volgen jullie momenteel op Netflix?

9 reacties

 • 13 mei, 2016 om 10:26
  Kim

  Ik heb net Modern Family afgekeken. Ik heb nu The Nanny gevonden :). Downtown Abbey ben ik ook aan begonnen, maar dat is inderdaad een trage serie. Nashville vind ik dan weer wel een leuke serie. Seizoen vier is bijna klaar. Voorlopig begin ik nog maar niet aan Full House, want dan kom ik niet meer aan iets anders toe denk ik ;).  • 13 mei, 2016 om 15:55
   Leesdame

   Modern Family ben ik ooit begonnen en toen verwaterde dat weer, maar misschien pak ik dat ooit weer terug op. Full House is gewoon te leuk en daar heb ik voorlopig nog wel even genoeg aan 😉 • 13 mei, 2016 om 11:10
  Marcia

  Revolution is echt awesome <3 ik moet nodig het tweede seizoen gaan kijken! • 13 mei, 2016 om 13:49
  Nina Hobbysite

  Orphan black of black orphan (volgorde kwijt) en shadowhunters. Allemaal sfi. • 13 mei, 2016 om 16:51
  Vivian

  Ik ben momenteel The Vampire Diaries aan het kijken en ik ben zó enthousiast over Full House! Die ga ik binnenkort echt kijken, en dan Fuller House er nog een keer achteraan =D Once vind ik ook een heerlijke serie! • 13 mei, 2016 om 22:50
  Sophie vdA

  Leuk je lijstje met drie afwisselende series! Full House en Revolution kende ik nog helemaal niet. Voor het eerst dat ik er wat over lees maar leuk! Once Upon A Time daar wil ik nog steeds aan gaan beginnen, komt op de lijst voor als ik weer een serie af heb haha.

  Mijn vijf favorieten (random volgorde)
  – Arrow
  – Elementary
  – The Vampire Diaries
  – Gotham
  – Top Gear

  Geniale snelle zinnen komen voor in:
  – Sherlock
  – Suits
  – Elementary
  – Person of interest

  Op dvd:
  – The Tudors
  – Downton Abbey
  – BBC docu’s zoals: Earth / Life / Flight / Frozen Planet / Planet Earth

  Op tv:
  – Flikken Maastricht
  – Witse
  – BBC Crimes
  – Scandinavian crimes
  – Person of Interest

  Greetings by SophieGeef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: