Wat ik momenteel volg op Netflix

full house netflixJa, ik heb het ook: Netflix 🙂 Al een tijdje, in het begin was ik nog wat voorzichtig en zat ik meer te scrollen tussen alle aanbevelingen, dan dat ik daadwerkelijk iets ging kijken. Ik kan niet zo lang stilzitten en staren zeg maar. Daarnaast vroeg ik me ook vaak af of ik niet beter kon lezen in die tijd dat ik op Netflix zat.

Maar toen ontdekte ik hoe fijn Netflix zo af en toe voor het slapengaan is. Een grappige serie, een spannende serie, een film, het is gewoon heerlijke ontspanning! Vandaag vertel ik jullie wat ik momenteel volg en wat ik daar van vind. Dat is momenteel nogal uiteenlopend…

Full House
Om te beginnen… Netflix heeft deze week acht seizoenen Full House toegevoegd! Ik was zo blij daarmee! Nostalgie, de knappe ‘Uncle Jesse’ met zijn “Have Merci”. Ik ben ingestapt in seizoen vijf. Dat komt omdat ik de eerste vier seizoenen op dvd heb en dus ook al wat vaker gezien heb. Seizoen vijf was heel lang geleden en toch herkende ik nog heel veel dingen terug in de afleveringen. Het is echt leuk, je bent er ook zo doorheen, want een aflevering duurt zo’n twintig minuten. Lekker kort en krachtig voor het slapengaan.

Trouwens de serie Fuller House, het vervolg hierop heb ik ook al dubbel en dwars gekeken in februari 😉

Revolution
Iets totaal anders, is Revolution. Ik heb een zwak voor science fiction en deze serie werd mij aangeraden op Twitter. De serie speelt zich af in de toekomst, maar niet in een ideale toekomst. Er is namelijk geen elektriciteit meer, dus de mensen leven weer precies als vroeger. Met paard en wagen bijvoorbeeld. Maar toch zijn er nog steeds sporen van onze moderne tijd, sommige mensen hebben nog altijd hun smartphone in hun zak, weliswaar ‘dood’, maar ze kunnen er nog geen afscheid van nemen.

Ik ben nog niet zo heel erg ver in deze serie, dus er komt nog heel wat op me af, want er staan twee seizoenen op Netflix. De afleveringen zijn spannend, maar duren ook een beetje lang, dus meestal kijk ik maar één aflevering per keer.

Once upon a time
Ik denk dat iedereen deze serie wel kent momenteel. Ik volg deze al sinds februari, bij vlagen kijk ik naar deze serie, om daarna weer weken iets anders te kijken. Dat geeft niets, daar heb ik geen moeite mee, ik kan vrij snel weer in het verhaal zitten. Ik vind deze serie gewoon tof qua opzet. Sprookjesfiguren die het moeten redden in het normale leven, met daarnaast verhaallijnen uit de sprookjeswereld zelf. Dat loopt dan mooi parallel en ik vind dat leuk om te zien, een wegkijk-serie dus.

Even gekeken, maar toch gestopt
Nashville, dit pakte mij totaal niet en als een eerste aflevering mij al niet pakt, dan kijk ik al niet snel verder.
Downtown Abbey, zoveel moois over gehoord, maar ik mis gewoonweg het geduld voor deze verhaallijnen, best een trage serie. Maar mocht iemand me kunnen overtuigen, ga je gang 😉

Wat volgen jullie momenteel op Netflix?


9 reacties

 • 13 mei, 2016 om 10:26
  Kim zegt:

  Ik heb net Modern Family afgekeken. Ik heb nu The Nanny gevonden :). Downtown Abbey ben ik ook aan begonnen, maar dat is inderdaad een trage serie. Nashville vind ik dan weer wel een leuke serie. Seizoen vier is bijna klaar. Voorlopig begin ik nog maar niet aan Full House, want dan kom ik niet meer aan iets anders toe denk ik ;).

  Ikhartje(1) deze reactie

  Kim Beantwoorden

  • 13 mei, 2016 om 15:55
   Leesdame zegt:

   Modern Family ben ik ooit begonnen en toen verwaterde dat weer, maar misschien pak ik dat ooit weer terug op. Full House is gewoon te leuk en daar heb ik voorlopig nog wel even genoeg aan 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 13 mei, 2016 om 11:10
  Marcia zegt:

  Revolution is echt awesome <3 ik moet nodig het tweede seizoen gaan kijken!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marcia Beantwoorden

 • 13 mei, 2016 om 13:49
  Nina Hobbysite zegt:

  Orphan black of black orphan (volgorde kwijt) en shadowhunters. Allemaal sfi.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nina Hobbysite Beantwoorden

 • 13 mei, 2016 om 16:51
  Vivian zegt:

  Ik ben momenteel The Vampire Diaries aan het kijken en ik ben zó enthousiast over Full House! Die ga ik binnenkort echt kijken, en dan Fuller House er nog een keer achteraan =D Once vind ik ook een heerlijke serie!

  Ikhartje(2) deze reactie

  Vivian Beantwoorden

 • 13 mei, 2016 om 22:50
  Sophie vdA zegt:

  Leuk je lijstje met drie afwisselende series! Full House en Revolution kende ik nog helemaal niet. Voor het eerst dat ik er wat over lees maar leuk! Once Upon A Time daar wil ik nog steeds aan gaan beginnen, komt op de lijst voor als ik weer een serie af heb haha.

  Mijn vijf favorieten (random volgorde)
  – Arrow
  – Elementary
  – The Vampire Diaries
  – Gotham
  – Top Gear

  Geniale snelle zinnen komen voor in:
  – Sherlock
  – Suits
  – Elementary
  – Person of interest

  Op dvd:
  – The Tudors
  – Downton Abbey
  – BBC docu’s zoals: Earth / Life / Flight / Frozen Planet / Planet Earth

  Op tv:
  – Flikken Maastricht
  – Witse
  – BBC Crimes
  – Scandinavian crimes
  – Person of Interest

  Greetings by Sophie

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sophie vdA Beantwoorden

  • 14 mei, 2016 om 16:00
   Leesdame zegt:

   Wat een leuke uitgebreide reactie! Interessante tips ook! Dank je wel 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Wat ik momenteel volg op Netflix

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten