1 januari 2019

Welkom in 2019

Lieve lezers,

Ik wens jullie een gezond, gelukkig en inspiratievol 2019 toe! Een nieuw leesjaar ligt voor ons. Hoe heerlijk is dat wel niet? Het geeft energie en weer een frisse blik.

Wat me opvalt bij mezelf is dat ik momenteel écht leeshonger heb. Ik wil van alles lezen en ontdekken dit jaar en andere genres verkennen! Daarom ga ik 2019 iets anders aanpakken dan voorgaande jaren! Hoe? Dat lees je hieronder!

Vertaald werk lezen

Al bijna acht jaar focus ik mezelf op mijn blog voornamelijk op Nederlandse en Vlaamse auteurs. Ik wil dit jaar wat vaker vertaalde boeken op gaan pakken. Ik kom in boekhandels en op de digitale planken van Kobo Plus hele mooie boeken tegen, maar die liet ik vaak liggen, want ik koos meestal iets uit van Nederlandse bodem. Dat vind ik nog steeds leuk, maar ik wil mezelf daar niet meer op vastpinnen.

Ik wil ook graag een keer boeken uit het hoge noorden lezen, of uit het warme zuiden. Ik wil weer Amerikaanse thrillers lezen, maar ook (literaire) romans die zich afspelen op verre eilanden, of juist in kleine dorpjes/stadjes in Engeland of Frankrijk. Ik merk dat ik dit gemist heb en dat ik het ook leuk vind om auteurs uit andere landen te ontdekken. Ik hoop dit jaar dan ook op een mooie afwisseling tussen vertaalde boeken en boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs.

Op dit moment zie ik dus een open en vrij leesjaar voor me liggen en ik verheug me er ook echt op om over alle boeken die op mijn pad komen te gaan bloggen!

Laten we beginnen met 2019, ik wens jullie een fantastisch (lees)jaar toe!

3 reacties

 • 1 januari, 2019 om 09:23
  Lalagè

  Die honger herken ik! Het is zo boeiend om door boeken de wereld rond te reizen, al snap ik ook wel dat sommige lezers kiezen voor een beperking. Er komen zo ontzettend veel nieuwe boeken uit dat ik er regelmatig door overweldigd wordt. De kunst is om te genieten van wat je wél kunt lezen. Kwaliteit boven kwantiteit. • 1 januari, 2019 om 19:25
  Annelies

  Het aanbod boeken overweldigt mij ook vaak, waardoor ik soms een beetje moedeloos word want ik ga toch nooit “bij” zijn wat lezen betreft. Genieten van de boeken die ik wél lees, is dus een prima voornemen 🙂 • 1 januari, 2019 om 20:43
  DonderDesign - Patricia

  De beste wensen! Een mooi leesjaar gewenst er ligt veel mooi werk op je te wachten leuk dat je ook andere boeken gaat lezenGeef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: