Welkom in 2019

nieuwjaar 2019Lieve lezers,

Ik wens jullie een gezond, gelukkig en inspiratievol 2019 toe! Een nieuw leesjaar ligt voor ons. Hoe heerlijk is dat wel niet? Het geeft energie en weer een frisse blik.

Wat me opvalt bij mezelf is dat ik momenteel écht leeshonger heb. Ik wil van alles lezen en ontdekken dit jaar en andere genres verkennen! Daarom ga ik 2019 iets anders aanpakken dan voorgaande jaren! Hoe? Dat lees je hieronder!

Vertaald werk lezen
Al bijna acht jaar focus ik mezelf op mijn blog voornamelijk op Nederlandse en Vlaamse auteurs. Ik wil dit jaar wat vaker vertaalde boeken op gaan pakken. Ik kom in boekhandels en op de digitale planken van Kobo Plus hele mooie boeken tegen, maar die liet ik vaak liggen, want ik koos meestal iets uit van Nederlandse bodem. Dat vind ik nog steeds leuk, maar ik wil mezelf daar niet meer op vastpinnen.

Ik wil ook graag een keer boeken uit het hoge noorden lezen, of uit het warme zuiden. Ik wil weer Amerikaanse thrillers lezen, maar ook (literaire) romans die zich afspelen op verre eilanden, of juist in kleine dorpjes/stadjes in Engeland of Frankrijk. Ik merk dat ik dit gemist heb en dat ik het ook leuk vind om auteurs uit andere landen te ontdekken. Ik hoop dit jaar dan ook op een mooie afwisseling tussen vertaalde boeken en boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs.

Op dit moment zie ik dus een open en vrij leesjaar voor me liggen en ik verheug me er ook echt op om over alle boeken die op mijn pad komen te gaan bloggen!

Laten we beginnen met 2019, ik wens jullie een fantastisch (lees)jaar toe!

 

Bron foto: Pixabay.com

 


3 reacties

 • 1 januari, 2019 om 09:23
  Lalagè zegt:

  Die honger herken ik! Het is zo boeiend om door boeken de wereld rond te reizen, al snap ik ook wel dat sommige lezers kiezen voor een beperking. Er komen zo ontzettend veel nieuwe boeken uit dat ik er regelmatig door overweldigd wordt. De kunst is om te genieten van wat je wél kunt lezen. Kwaliteit boven kwantiteit.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

 • 1 januari, 2019 om 19:25
  Annelies zegt:

  Het aanbod boeken overweldigt mij ook vaak, waardoor ik soms een beetje moedeloos word want ik ga toch nooit “bij” zijn wat lezen betreft. Genieten van de boeken die ik wél lees, is dus een prima voornemen 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 1 januari, 2019 om 20:43
  DonderDesign - Patricia zegt:

  De beste wensen! Een mooi leesjaar gewenst er ligt veel mooi werk op je te wachten leuk dat je ook andere boeken gaat lezen

  Ikhartje(1) deze reactie

  DonderDesign - Patricia Beantwoorden

Reageer op: Welkom in 2019

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten