Welkom in 2020

januari 2020

Lieve lezers, allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Dat 2020 jullie veel inspiratie, liefde, gezondheid en geluk mag brengen!

Ik was een paar weekjes afwezig, zo af en toe kwam ik wel tevoorschijn in social media, maar echt actief was ik daar niet. Dat was wel lekker voor een korte periode. In 2020 zal ik hier grotendeels gaan bloggen over literaire romans, thrillers en non fictie (waargebeurd, reisverhalen en informatieve boeken). Uiteraard gefocust op Nederlandse en Vlaamse auteurs. Terug naar de basis dus. Op Twitter blijf ik dit jaar inactief, de nadruk qua social media ligt op Instagram en Goodreads.

Leesvoornemens voor 2020

Het liefst wil ik me dit jaar zo min mogelijk vastleggen aan challenges. De enige challenge die ik heb is de Goodreads-challenge. Maar dat is voor mij meer een leidraad, dan een deadline. Wel zijn er een aantal dingen waar ik erg naar uitkijk!

Ik ontdekte in 2019 schrijfster Carla de Jong en ik wil al een tijdje haar andere boeken ook lezen, dus dat wil ik dit jaar echt gaan doen. Ik kijk ook uit naar het nieuwste boek van Suzanne Collins, een prequel op The Hunger Games. Ik hoop ook dat ik weer jurylid mag zijn bij de Hebban Luisterboeken award, dat beviel me erg goed vorig jaar! Daarnaast lijkt het me erg leuk om lievelingsboeken van vroeger te herlezen, ik hoop daar dit jaar wat tijd voor vrij te kunnen maken.

Als lezer/boekblogger blijf ik dicht bij mezelf dit jaar, dat is een belofte!


5 reacties

 • 7 januari, 2020 om 17:10
  Nicole zegt:

  Gelukkig Nieuwjaar Luna! En wat een mooie voornemens heb jij. Natuurlijk blijf ik je weer volgen. Hopelijk weet je me dit jaar weer te inspireren.
  Liefs en fijne avond!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Nicole Beantwoorden

 • 8 januari, 2020 om 10:31
  Lalagè zegt:

  Een goed jaar gewenst met veel mooie boeken! Ik ben benieuwd of je lievelingsboeken van vroeger nog net zo goed bevallen of toch niet… want dat is het risico met herlezen. Gelukkig is het meestal een feest van herkenning en weer net zo fijn.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Lalagè Beantwoorden

  • 10 januari, 2020 om 18:20
   Leesdame zegt:

   Ik ben ook benieuwd, maar kijk er ook enorm naar uit. Vooral naar Juniper van Monica Furlong.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 8 januari, 2020 om 10:58
  Jenn zegt:

  Gelukkig nieuwjaar! Ik zag dat ik je nog niet volgde op instagram, bij dezen wel 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Jenn Beantwoorden

Reageer op: Welkom in 2020

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten