7 januari 2020

Welkom in 2020

Lieve lezers, allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Dat 2020 jullie veel inspiratie, liefde, gezondheid en geluk mag brengen!

Ik was een paar weekjes afwezig, zo af en toe kwam ik wel tevoorschijn in social media, maar echt actief was ik daar niet. Dat was wel lekker voor een korte periode. In 2020 zal ik hier grotendeels gaan bloggen over literaire romans, thrillers en non fictie (waargebeurd, reisverhalen en informatieve boeken). Uiteraard gefocust op Nederlandse en Vlaamse auteurs. Terug naar de basis dus. Op Twitter blijf ik dit jaar inactief, de nadruk qua social media ligt op Instagram en Goodreads.

Leesvoornemens voor 2020

Het liefst wil ik me dit jaar zo min mogelijk vastleggen aan challenges. De enige challenge die ik heb is de Goodreads-challenge. Maar dat is voor mij meer een leidraad, dan een deadline. Wel zijn er een aantal dingen waar ik erg naar uitkijk!

Ik ontdekte in 2019 schrijfster Carla de Jong en ik wil al een tijdje haar andere boeken ook lezen, dus dat wil ik dit jaar echt gaan doen. Ik kijk ook uit naar het nieuwste boek van Suzanne Collins, een prequel op The Hunger Games. Ik hoop ook dat ik weer jurylid mag zijn bij de Hebban Luisterboeken award, dat beviel me erg goed vorig jaar! Daarnaast lijkt het me erg leuk om lievelingsboeken van vroeger te herlezen, ik hoop daar dit jaar wat tijd voor vrij te kunnen maken.

Als lezer/boekblogger blijf ik dicht bij mezelf dit jaar, dat is een belofte!

5 reacties

 • 7 januari, 2020 om 17:10
  Nicole

  Gelukkig Nieuwjaar Luna! En wat een mooie voornemens heb jij. Natuurlijk blijf ik je weer volgen. Hopelijk weet je me dit jaar weer te inspireren.
  Liefs en fijne avond! • 8 januari, 2020 om 10:31
  Lalagè

  Een goed jaar gewenst met veel mooie boeken! Ik ben benieuwd of je lievelingsboeken van vroeger nog net zo goed bevallen of toch niet… want dat is het risico met herlezen. Gelukkig is het meestal een feest van herkenning en weer net zo fijn. • 8 januari, 2020 om 10:58
  Jenn

  Gelukkig nieuwjaar! Ik zag dat ik je nog niet volgde op instagram, bij dezen wel 🙂Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: