15 juni 2017

Zes jaar Leesdame… extra verrassing

Lieve mensen… Ik heb nog een leuke winactie voor jullie, maar die heb ik een beetje verdekt opgesteld, zoals je ziet aan de blogtitel hierboven. Ik hoop hiermee de prijsvraag-toeristen wat te omzeilen en de trouwe lezers juist wel te bereiken. Jullie dus 🙂 Let’s go…

Ik verloot eenmalig een boekenbon van € 15,- aan één van mijn lezers. Met een boekenbon kun je namelijk zelf je favoriete boek uitzoeken. Een thriller, YA, een roman, non fictie, of misschien wel een kleurboek of planner etc. Ook als je liever digitaal leest, kun je hiermee gemakkelijk ebooks kopen.

Wat te doen:

1. Antwoord geven op deze vraag: welk boek gaf ik op 7 maart 2016 vijf sterren? (tip: gebruik het archief)
2. Leesdame liken op Facebook.
3. Je mailt via het contactformulier hiernaast het antwoord en jouw gegevens.

Laat gerust hieronder in de reacties weten dat je meedoet, maar verklap alsjeblieft het antwoord op de vraag niet!

Je mag meedoen tot 30 juni! Daarna neem ik contact met de winnaar/winnares op! Succes!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

8 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: