Zes jaar Leesdame… extra verrassing

boekshoppenLieve mensen… Ik heb nog een leuke winactie voor jullie, maar die heb ik een beetje verdekt opgesteld, zoals je ziet aan de blogtitel hierboven. Ik hoop hiermee de prijsvraag-toeristen wat te omzeilen en de trouwe lezers juist wel te bereiken. Jullie dus 🙂 Let’s go…

Ik verloot eenmalig een boekenbon van € 15,- aan één van mijn lezers. Met een boekenbon kun je namelijk zelf je favoriete boek uitzoeken. Een thriller, YA, een roman, non fictie, of misschien wel een kleurboek of planner etc. Ook als je liever digitaal leest, kun je hiermee gemakkelijk ebooks kopen.

Wat te doen:

1. Antwoord geven op deze vraag: welk boek gaf ik op 7 maart 2016 vijf sterren? (tip: gebruik het archief)
2. Leesdame liken op Facebook.
3. Je mailt via het contactformulier hiernaast het antwoord en jouw gegevens.

Laat gerust hieronder in de reacties weten dat je meedoet, maar verklap alsjeblieft het antwoord op de vraag niet!

Je mag meedoen tot 30 juni! Daarna neem ik contact met de winnaar/winnares op! Succes!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

Foto is van Pixabay

8 reacties

 • 15 juni, 2017 om 20:48
  Annelies zegt:

  Uiteraard heb ik mijn kans gewaagd! Ook heel slim van je om die winactietoeristen te mijden!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 16 juni, 2017 om 08:52
  zonenmaan11 zegt:

  Ha wat slim! Ik ga meedoen. Even zoeken. 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  zonenmaan11 Beantwoorden

 • 16 juni, 2017 om 13:26
  Mathilde (@ikvindlezenleuk) zegt:

  Leuke winactie!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mathilde (@ikvindlezenleuk) Beantwoorden

 • 16 juni, 2017 om 17:11
  zwartraafje zegt:

  Ik heb ook een kans gewaagd én zo meteen ontdekt dat ik je op Facebook enkel persoonlijk volgde maar nog niet je blogpagina. Goed gezien om die wedstrijdforums op deze manier te omzeilen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  zwartraafje Beantwoorden

 • 17 juni, 2017 om 09:53
  Tanneke Burggraaff zegt:

  6 jaar! Wat een enorme energie zit daar in. Zoveel respect voor alle tijd die er door alle bloggers van boeken in gestoken wordt. Soms denk ik wel eens….zou ik ook wel willen doen, maar echt de tijd….ja, die ontbreekt helaas. Daarom vind ik het des te knapper dat jij het al 6 jaar doet. Met volgens mij toch echt wel veel volgers. Ik geniet iedere keer weer van al die leuke recensies en tips. Werkt verslavend kan ik wel zeggen. Op naar de volgende 6 zou ik zeggen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Tanneke Burggraaff Beantwoorden

 • 23 juni, 2017 om 20:54
  De Boekentrommel zegt:

  Ik doe graag mee. Ik volg je op facebook met mijn priveaccount.

  Ikhartje(0) deze reactie

  De Boekentrommel Beantwoorden

 • 6 juli, 2017 om 11:19
  turtlebookwurm zegt:

  Nog gefeliciteerd met je 6 jaar!

  Ikhartje(0) deze reactie

  turtlebookwurm Beantwoorden

Reageer op: Zes jaar Leesdame… extra verrassing

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten