111x Daphne van Daphne Deckers

over mannen moeders en meer coverIk ben weer lekker thrillers aan het lezen, maar voor het slapengaan lees ik het liefst een paar columns. De laatste tijd had ik dus altijd wel een columnbundel naast mijn bed liggen. En de laatste bundel die ik heb gelezen is er weer een van Daphne Deckers. Dit keer een vrij dikke bundel van haar. 

Het is de bundel ‘111x Daphne’. En het bevat helaas nogal veel herhaling… Eerlijk gezegd vond ik het hierdoor ook de minste leuke van alle bundels die ik van haar gelezen heb. 

‘111x Daphne’ is een verzameling van oudere columns samengevoegd met nieuwe columns. Omdat ik afgelopen maanden de andere columns van haar ook heb gelezen heb ik veel doorgebladerd als ik weer een ‘classic column’ tegenkwam. Bij een aantal columns stond dat er ook boven, dat waren dus de ‘classics’.

Maar ik kwam ook veel columns tegen waar dat niet boven stond, maar waarvan ik zeker weet dat ik ze al eerder heb gelezen. Volgens mij stonden er heel veel van die anekdotes ook al in Pedagoochelen. Maar goed, naast die herhaling biedt deze bundel gelukkig ook wat nieuw leesvoer!

Net als in de andere columnbundels schrijft Daphne volop over haar kinderen en het reilen en zeilen binnen haar huishouden. Daphne werkt bij RTL aan Holland’s next top model. Ook schrijft ze over Maxima, Kate Middleton en over Kika. Daphne schrijft boeiend over haar kijk op de dagelijkse bezigheden en wat er speelt in haar omgeving.

Het was de laatste bundel die ik nog moest lezen van Daphne Deckers, ik heb over deze ook vrij lang gedaan. Simpelweg omdat ik het beperk tot een a twee columns per keer. Ik heb nu al haar columnbundels gelezen en ik vond tot nu toe Typisch Nederlands het leukst!

Hebben jullie nog leuke tips wat betreft columnbundels?


3 reacties

 • 23 december, 2013 om 10:57
  elmganneke zegt:

  Ik ben door jouw logjes wel nieuwsgierig geworden naar haar columns. Misschien dat ik Typisch Nederlands dan probeer!

  Ikhartje(1) deze reactie

  elmganneke Beantwoorden

 • 23 december, 2013 om 11:46
  Robert Thomson zegt:

  Heel diplomatiek verwoord. Tussen de regels door wordt de boodschap duidelijk.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Robert Thomson Beantwoorden

  • 23 december, 2013 om 14:45
   Leesdame zegt:

   Haha…het is een talent: het venijn verbloemen tussen de regels 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: 111x Daphne van Daphne Deckers

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten