Barista! Zoete inval van Elsbeth Witt

Barista zoete inval cover‘Zoete inval’ is het tweede deel in de ‘Barista trilogie’. De serie leest erg lekker en gaat precies verder waar het vorige deel stopte. In het eerste boek volgde we Laura en haar wel en wee. Dit keer is het Iris die de hoofdrol in dit boek mag vervullen.

Iris woont samen met David, maar heeft ook nog eens gevoelens voor haar baas Luigi. Daarnaast krijgt Iris nieuwe dromen met betrekking tot werk en toekomst. In plaats van een vaste baan als psychologe, wil ze liever een taartenwinkel beginnen. Maar dat is niet zonder slag of stoot even te regelen.

In het begin is het wennen als het verhaal ineens switcht naar Iris, maar al gauw zit je helemaal in het verhaal. Langzaam werd ik toch “team Iris” viel me op. Haar manier van denken, haar zorgen, haar gedrag en haar voorliefde voor bakken vond ik erg leuk om te lezen. Ook is Laura in dit boek in het begin wat onredelijk, hierdoor koos ik meer de kant van Iris. Gelukkig komt het goed tussen de meiden. Tot nu toe vind ik dit deel het leukst!

Wat ik erg leuk vond was dat Barista! een steeds bekendere koffiebar begint te worden. Er komen meer klanten en er worden allerlei dingen georganiseerd. Maar dan wordt Iris ziek en kan ze even niet meer helpen in de koffiebar. Ook de ouders van Iris komen naar Utrecht. Hoe reageren zij als Iris liever taarten bakt? Hoe reageert David als hij hoort van haar gevoelens voor Luigi? Gelukkig krijg je daar een antwoord op. Net zoals bij het eerste deel, wordt ‘Zoete inval’ afgesloten met een cliffhanger. Dit keer draait deze cliffhanger om Sophie, waarvan je dus wel kunt raden dat het derde deel om Sophie zal draaien.

Elsbeth schrijft luchtig. Erg diep gaan deze boeken dan ook niet, maar dat geeft niet. Het is gewoon lekker leesvoer en als je daar behoefte aan hebt zit je bij deze trilogie goed! Deze week ga ik verder met het derde deel. Het is een leuke trilogie voor je Hebban challenge als je nog niks voor de categorie “trilogie” hebt. De boeken zijn al een heel tijdje verkrijgbaar, dat vind ik erg fijn, want nu kan ik alle drie de boeken achter elkaar lezen.

 


1 reactie

Reageer op: Barista! Zoete inval van Elsbeth Witt

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten