Beauty van Cynthia Schultz (beautyboek van Miss Lipgloss)

beauty coverCynthia is Miss Lipgloss, zij is één van de bekendste bloggers in Nederland!

Ook al blogt ze over een heel ander thema dan ik, toch krijg ik veel inspiratie van haar. En nu heeft ze een boek geschreven, over beauty en over haar blog en dus blog ik vandaag een keer over Miss Lipgloss 🙂

Ik kom elke dag op Miss Lipgloss, ik vind haar blog erg leuk en ik heb best veel geleerd van haar. Hoe je bijvoorbeeld een mooie strakke lijn boven je wimpers trekt of met vijf kleuren een ooglook maken.

En nu is er dus ook een boek van haar hand uitgekomen en dat kun je zien als een leuke aanvulling op haar blog! Het is een dik boek, dikker dan ik had verwacht en dat verraste me wel eerlijk gezegd.

Het eerste deel gaat vooral over hoe het allemaal begon en hoe ze stap voor stap steeds groter werd en hoe ze daar mee omging. Ze schrijft over hoe ze blogt en wat erbij komt kijken, hoe mensen daarop reageren en hoe ze als beautyblogger bij de grootste en mooiste events terechtkwam. Wat me vooral opviel was het geluk wat ik kon voelen op elke pagina. Cynthia heeft duidelijk haar dromen waargemaakt. Ze is altijd haar eigen weg blijven volgen en doet dat nog steeds. Het eerste deel van het boek vond ik dan ook heel inspiratievol om te lezen.

Na dit boeiende verhaal komt het deel wat uitsluitend gaat over beauty. In heldere taal beschrijft Cynthia in verschillende hoofdstukken alle aspecten van make-up. Basis, wangen, ogen, lippen, wenkbrauwen etc. Het komt allemaal aan bod, inclusief duidelijke foto’s en plaatjes om het nog makkelijker te maken. Het beautygedeelte is handig en kun je later gebruiken als een soort naslagwerk.


5 reacties

 • 20 april, 2013 om 08:55
  Anneke zegt:

  Ik ga dit boek niet kopen. Ten eerste omdat ik het teveel vind lijken op Beauty van Lauren Conrad, ten tweede omdat alle informatie die erin staat eigenlijk ook op d’r site te vinden is en ten derde, ik gebruik amper make-up. Dus dat scheelt weer 15 euro. 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anneke Beantwoorden

 • 20 april, 2013 om 14:22
  Joany de Vries zegt:

  Ik ben niet zo into make-up, maar vind het wel altijd leuk om over een succesvolle blogger te lezen dus misschien dat ik het boek nog wel koop 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 20 april, 2013 om 15:45
  claar zegt:

  blij ben ik met je reactie, vroeg me namelijk al af of het boek leuk zou zijn voor mijn dochter en meer vrouwen van haar leeftijd of iets ouder, dat is zo, begrijp ik, zelf vind ik dat het boek een goede look heeft en dat het erg informatief en duidelijk is, dat heb je bevestigd, bedankt!x

  Ikhartje(0) deze reactie

  claar Beantwoorden

 • 20 april, 2013 om 18:14
  Annelies zegt:

  Ik denk wel dat ik het ga kopen, al ben ik meer geïnteresseerd in het bloggedeelte dan in het beautygedeelte.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 20 april, 2013 om 19:12
  Leesdame zegt:

  Yep, het gedeelte over haar leven en het bloggen zelf vond ik het meest interessant! Het beautygedeelte is meer een bladergedeelte, waar je her en der inspiratie uit kunt halen. Ik vind eigenlijk ook dat Anneke een goed punt heeft, de informatie uit het beautygedeelte is vrijwel geheel ook op haar blog terug te vinden. Maar goed, het blijft leuk, zo’n beautyboek. Want ja, ik hou er wel van 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Beauty van Cynthia Schultz (beautyboek van Miss Lipgloss)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten