Leuk zeg doei van Hanna Bervoets

leuk zeg doei coverHanna Bervoets is zoals jullie wel merken één van mijn favoriete schrijfsters geworden en ik heb nu eindelijk ook haar columnbundel gelezen.

Hanna schrijft over haar leven en wat ze meemaakt. Naar de Parade gaan, in het publiek zitten bij een talentenjacht, want Hanna is fan van talentenjachten. Maar ook over het mysterie achter een anonieme beller, of over zoeken op internet naar wat je mogelijk mankeert en al die gevolgen van dien. Hanna schrijft vlot en met humor, alsof ze op een verjaardag al deze anekdotes met je deelt.

Wel had ik na deze hele bundel van columns het gevoel van: ‘verzadiging’. Maar ja, dat ligt niet aan Hanna Bervoets, maar aan mezelf, want ik heb gewoon te veel columns achter elkaar gelezen. Ik ben ook gewoon ongeduldig…

Achteraf bekeken had ik misschien ook beter elke avond voor het slapengaan één of twee columns kunnen lezen en dan daarnaast een ander boek. Dat is dan weer een leer voor de volgende keer!


7 reacties

 • 16 april, 2013 om 09:44
  Inge zegt:

  Haha, ja ik snap wat je bedoelt met ‘verzadiging’. Ik heb af en toe een column van haar gelezen in Volkskrant Magazine, ze laat me altijd glimlachen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Inge Beantwoorden

  • 18 april, 2013 om 23:17
   Leesdame zegt:

   Ja, het is leuk en grappig om te lezen, maar tig achter elkaar werkt verzadigend. Net zoals twee repen chocolade achter elkaar opeten en eigenlijk na de eerste al vol zitten… zoiets dus haha

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 16 april, 2013 om 13:22
  Anneke zegt:

  Nog nooit een column van haar gelezen, maar volgens mij schrijft ze ook samen met een vriendin voor de Viva? Die heb ik dan wel gelezen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anneke Beantwoorden

 • 16 april, 2013 om 15:31
  Mieke Schepens zegt:

  Ik heb nog nooit een column van haar gelezen. Ik denk dat ik de bundel ook ga lezen, column voor column en niet te gulzig !

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Schepens Beantwoorden

 • 16 april, 2013 om 15:32
  Joany de Vries zegt:

  Ik heb eindelijk bericht dat mijn reservering voor Alles Wat er Was klaar staat bij de bieb. Kan dus eindelijk kennis maken met deze schrijfster.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 16 april, 2013 om 19:57
  Leesdame zegt:

  Ik ben benieuwd Joany! 🙂

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 16 april, 2013 om 21:33
  boekblogger zegt:

  Dat heb ik ook gauw met columns en korte verhalen, dat ik “verzadigd” raak. Inderdaad kun je die beter mondjesmaat tot je nemen. Ik lees de columns in de Volkskrant elke week en die zijn vaak heel goed. Dus deze ga ik ook een keer lezen.

  Ikhartje(1) deze reactie

  boekblogger Beantwoorden

Reageer op: Leuk zeg doei van Hanna Bervoets

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten