6 oktober 2021

Booktober, dag 6: Kinderboekenweek

Oktober = booktober, lekker veel lezen terwijl het buiten regent en waait. Tijdens booktober deel ik tips om meer uit je leesleven te halen!

Vandaag begint de Kinderboekenweek 2021 met als thema “Worden wat je wil”. Tot en met 17 oktober krijg je het Kinderboekenweekgeschenk cadeau als je voor minimaal € 12,50 aan kinder- en jeugdboeken besteedt. Bette Westera schreef dit jaar het geschenkboekje: ‘Tiril en de toverdrank’. Elk jaar koop ik tijdens de Kinderboekenweek een mooi kinder- of jeugdboek voor mezelf. Soms ook twee boeken, bijvoorbeeld een modern boek en een klassieker.

2 reacties

 • 6 oktober, 2021 om 18:40
  Niek Chen

  Toevallig heb ik dit jaar het boekenweekgeschenk van vorig jaar gelezen en dat beviel wel heel erg goed. Dus wie weet dat ik dit jaar ook wel een boekenweekgeschenk ga bemachtigen. Kinderboeken koop ik nog zelden.  • 6 oktober, 2021 om 21:02
   Leesdame

   Ik ben nog aan het rondneuzen voor welk boek ik ga 🙂 maar het geschenkboekje wil ik zeker lezen!Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: