Dagboekkrabbel #8 over een lading nieuwe boeken

lenteEindelijk begon de lente en wat een geluk: ik kon al buiten lezen! Ik ben een buitenlezer pur sang, dus ik kon weer lekker het lezen oppakken. Naast lezen had ik ook veel geluk, ik won namelijk vijf ebooks bij een winactie van Sanoma!

Naast dat ik vijf ebooks won, kocht ik ook nog eens twee ebooks vanwege de Boekenweek. Daarbij kreeg ik ‘Makkelijk leven’ van Herman Koch. Ook viel er nog een recensie-boek in mijn inbox. Dit zet de teller op negen nieuwe boeken op een week tijd. Ach, wat iemand anders heeft met schoenen, heb ik met boeken 😉

 Nieuwsgierig naar de boeken? 
De vijf ebooks die ik won bij de Sanoma actie was een prijs waar ik snel mee aan de slag moest, want ik had nog maar tot 31 maart om mijn wincode in te wisselen. Er waren 25 titels waar ik uit kon kiezen. Sommige boeken had ik al en een aantal sportboeken waren niet zo mijn ding. De keuze was niet echt reuze, maar wel leuk en ik vond toch gemakkelijk vijf boeken die mij wel wat leken.

– Shopaholic grijpt in van Sophie Kinsella
– Eindspel van Isa Maron
– De eerste vrouw van Susan Smit
– Neem een geit van Claudia de Breij
– Wine up van Yvanka van der Zwaan en Mieke Kosters

Het is van alles wat, Claudia en Isa stonden op mijn wishlist. Sophie Kinsella was puur omdat ik al te lang twijfel over het laatste Shopaholic deel, nu is er niets verloren als het me toch tegenvalt.

De twee boeken die ik kocht…
Ik kocht de historische roman ‘De dochter van de zeemeermin’ van Lydia Rood en de thriller ‘De dagen’ van Anita Larkens. Het recensie-boek is ook een thriller, maar die titel zie je vanzelf binnenkort voorbijkomen hier op mijn blog.

Ja het is flinke stapel digitale boeken. Ik ben er blij mee en het heeft ook zeker mijn leesflow teruggegeven, dat in combinatie met het heerlijke lente leesweer. Dat heb ik flink nodig, want op Goodreads ‘lees’ ik vijf boeken achter. Lekker bezig haha… not! Maar binnenkort komt er weer een Dewey’s Readathon aan!

De Dewey’s Readathon!
In het weekend van 29 en 30 april is er weer een internationale leesmarathon. Ik heb mezelf al opgegeven en jij kunt dat ook doen als je geïnteresseerd bent in dit toffe leesweekend: klik

Deze leesmarathon draait niet om de hoeveelheid boeken die je leest, maar om de tijd die je vrijmaakt om zoveel mogelijk te kunnen lezen dit weekend. De fanatieke deelnemers slaan gerust een nachtje slaap over voor deze leesmarathon en met lezers uit alle uithoeken van de wereld tegelijk lezen is gewoonweg awesome en supergezellig!

 

Foto is van Pixabay.com

Reageer op: Dagboekkrabbel #8 over een lading nieuwe boeken

Geef hier je reactie




Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten