19 februari 2023

De week van Leesdame, leesweek 6 & 7

Er gebeurde weer veel de afgelopen twee weken, maar tegelijkertijd las ik te weinig naar mijn zin! Kijk gauw mee met ‘De week van Leesdame’!

Ik las het heftige verhaal van Sara Kroos, ik was hier nogal van onder de indruk. Daarnaast was het Valentijnsdag en las ik Geen Valentijn voor mij van Liz Ouwens. Tussendoor kwam ik via Kobo Plus de novelle ‘Kort en klein’ tegen, geschreven door meerdere feelgood-auteurs: Lisette Jonkman, Gillian King, Susan Muskee, Vanessa Thuyns en Marijke Vos.

Een lading thrillers en een leesdip op de loer

Momenteel heb ik een flinke (digitale) leesstapel klaarliggen, waaronder de vier thrillers voor Hebban die ik mag jureren. Twee zijn al gelezen en beoordeeld. Ik lig mooi op schema, maar dat ging bijna mis… Ik had vorige week een enorme leesdip! Ik had totaal geen zin om te lezen en als ik wel las kon ik me niet ontspannen. Gelukkig ging dat ook weer voorbij! Het nadeel van leesdips is dat ze meestal op komen zetten op momenten dat het niet uitkomt.

Nu ben ik weer op dreef. Altijd fijn. Ik ben lekker bezig in ‘Kwaad bloed’ van Tine Bergen. Ik hou van thrillers, maar zeker niet van alle thrillers. Actiethrillers en spionagethrillers zijn bijvoorbeeld niet zo mijn ding. Psychologische thrillers en thrillers met een luguber laagje vind ik dan weer wel heel fijn om te lezen.

Leesdame 3.0

Ook kreeg mijn blog een gave make-over! Een nieuwe template, met frissere kleuren, strakker design en wisselende headerfoto’s. De nieuwe site laadt heel erg snel en werkt erg fijn. We werken achter de schermen nog aan een uitgebreide zoekpagina, tot die tijd kunnen jullie het zoekvak hierboven gebruiken, ook dat werkt razendsnel! Ik ben er superblij mee!

Voor komende twee weken heb ik nog twee recensie-boeken. Als het goed is komt ‘Het beest’ van Carmen Mola binnenkort in mijn mailbox. Daar verheug ik al een tijdje op! En daarnaast moet ik nog twee thrillers jureren. Dus ik blijf nog even in de thrillersfeer. Die Hebban-thrillers worden trouwens later ook besproken op mijn blog hoor, maar dat wordt pas de tweede week van maart. Ik mag er nu nog niks over zeggen, ook op Goodreads en Hebban staan ze nog niet op mijn plank.