De week van Leesdame, week 16

De week van LeesdameJe hebt het goed gezien, week 15 is ertussenuit. Vorige week had ik een abc-tag gepubliceerd. Maar ik ben er deze weer met de vertrouwde blogpost. Ik heb het zelf ook gemist. Ik heb afgelopen week veel gedaan en meegemaakt op boekengebied.

Het allerfijnste was wel dat ik mijn leesritme weer terug heb. En hoe! ‘Doelwit’ van Linda Jansma was ontzettend goed. Een hele krachtige thriller over eerwraak.  Er ligt nu weer een goede thriller klaar: ‘Vreemden in de nacht’ van Judith Visser.  Wat ik gaaf vind aan haar schrijfstijl is dat ze over the edge durft te gaan in haar verhalen.

Van die momenten dat je als lezers denkt: ‘nee, zo ver zal het niet gaan’ en dan gaat ze eigenlijk juist nog wat verder. Ik verheug me enorm om er in te gaan beginnen.

Momenteel ben ik nog bezig in ‘Als je alleen…’ van Iris Pinson. Het is een erotische roman, voor de wat oudere lezer valt me op. Op zich leest het verhaal heel vlot en makkelijk door. Ja, er zit een “maar” aan te komen… ik geef het toe. Maar daar ga ik wat dieper op in als ik volgende week mijn leeservaring schrijf. Ik wil eerst het boek uitlezen voordat ik mijn oordeel geef.

Afgelopen week heb ik mij spontaan opgegeven voor een leesmarathon. Georganiseerd door de dames van Books & Kisses. Ik heb bij marathons altijd plezier gehad, dus ik dacht: why not. Ik heb me dus weer ingeschreven. En hoe en wat ik in die week ga doen, dat weet ik nog niet. Bij een marathon probeer ik in principe wat meer te lezen dan normaal. Soms één boek per dag als dat lukt. De Read-A-Thon -zoals dat officieel heet-  begint op 28 april en duurt tot 4 mei. Er worden winacties en diverse challenges georganiseerd door boekbloggers. Het is een leesmarathon, maar daarnaast ook een hele leuke saamhorigheid. Voor meer informatie hierover en het inschrijfformulier, klik dan hier. Er is voor iedereen plek, dus doe gezellig mee ☺

Momenteel ben ik lekker bezig met bloggen. Ik geniet van mijn boeken. En dat ga ik tijdens de Paasdagen ook lekker doen. Wat gaan jullie deze dagen doen? En wie doet er mee met de Read-A-Thon?

Ik wens jullie uiteraard allemaal hele fijne Paasdagen toe, met lekker veel leestijd!

 


6 reacties

 • 19 april, 2014 om 17:07
  Gerrianne Vittorioso (@Gerrianne81) zegt:

  Ik heb me ook opgegeven voor de ReadAThon. Benieuwd of het me lukt om nog meer te lezen dan ik al doe ;-).
  Ben benieuwd naar je leeservaring van het boek dat je nu aan het lezen bent én naar die van Judith Visser!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Gerrianne Vittorioso (@Gerrianne81) Beantwoorden

 • 20 april, 2014 om 08:39
  Laura Linde zegt:

  Ik doe ook mee aan de ReadAThon. Heb een hoop bibliotheekboeken die uit moeten dus daar aan meedoen is een goede stimulans.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Laura Linde Beantwoorden

 • 20 april, 2014 om 19:28
  Sanne zegt:

  Ik doe ook mee met de ReadAThon! Al heb ik nog geen idee welke of hoeveel boeken ik ga lezen. Dat wordt een lastminute check denk ik.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sanne Beantwoorden

  • 20 april, 2014 om 20:39
   Leesdame zegt:

   Voor mij ook… maar ik denk dat ik ga voor boeken van mijn eigen stapel. Lekker relaxt.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 21 april, 2014 om 21:58
  Sandraschrijftenleest zegt:

  Heerlijke week weer! Ik hield afgelopen week een 10 daagse lees challenge, helaas werd ik dit Paasweekend ziek dus heb ik maar 5 van de 7 geplande boeken gelezen. Ik heb me ook opgegeven bij ReadAThon, al is het alleen maar omdat het leuker is om met meerdere mensen een lees challenge te houden 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Sandraschrijftenleest Beantwoorden

Reageer op: De week van Leesdame, week 16

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten