De week van Leesdame, over week 31

secretgarden thumpnailHet leek me leuk om deze rubriek weer wat vaker tevoorschijn te toveren. Uitgerekend besloot ik dit in een week waarin ik geveld was met een leesdip. Maar het mag de pret en de inspiratie niet drukken. Er valt genoeg te vertellen.

Al bij al, mijn leesdip is gelukkig vandaag vertrokken. Daar ben ik heel blij om, want er valt nog genoeg te lezen. Ik heb wel boeken in mijn handen gehad, maar het was het allemaal ‘net niet’. Ik keek dus iets vaker Netflix, blogde en kleurde wat en begon aan een challenge. Lees mee met ‘De week van Leesdame’, over week 31!

De blunder van de week
Ik begon de week best ijverig met het schrijven van een leeservaring. ‘Net als jij‘ van Joany Buenen had ik net daarvoor gelezen en daar was ik vrij positief over. De blogpost stond nog geen uur online toen ik iets ‘leuks’ ontdekte: de naam van de auteur stond verkeerd… Echt weer iets voor mij! Ik had een tussenvoegsel toegevoegd, wat er niet thuishoorde. Tja, niet alleen mijn blogpost moest ik aanpassen, maar ook alle gedeelde posten in mijn social media. Goodreads en Hebban ook nog meegerekend! Ook de auteurslijst op mijn blog hier rechts moest ik weer opnieuw bewerken. Mijn tip van de week: check, dubbelcheck, check! Je hebt namelijk langer werk met herstellen dan met checken!

Ik las…
Niet zoveel eerlijk gezegd… Al maakte ik wel een beginnetje in het non fictie boek ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’ van Wendy van Mieghem. Hier mag ik pas heel laat iets over zeggen, maar ik kan je al wel vast verklappen dat het heel interessant is. Ik las enkele columns uit de bundel van James Worthy: ‘Mottenballen voor de ziel’. En toen ging het een beetje mis met lezen, ik werd geveld met een leesdip en waar ik ook in begon, het was het allemaal net niet. Uit ervaring weet ik dat dit vanzelf weer voorbij gaat, dus leg ik er geen druk op.

Boekige zaken
Blossom Books die organiseert deze maand een #bbbookstagram challenge op Instagram. Daar doe ik -tot nu toe- vrolijk aan mee. Als je mij graag wilt volgen, dan kan dat hier: klik  
Verder gaf ik mezelf op voor de Oh My Bookathon’ van boekenblog ‘Oh My Book.

Kijkerdekijk
Ik kleurde elke dag een stukje in ‘De geheime tuin’ met hulp van Youtube tutorials. Ik vierde Rory’s verjaardag bij de Gilmore Girls op Netflix. Ik zag hoe Uncle Jessie zijn diploma mocht ophalen, maar vast bleef zitten in de metro met de gehele familie Tanner. En ik zag de eerste helft van de film You’ve got mail met Meg Ryan en Tom Hanks. Die film heb ik ontelbaar keren gezien, maar hij blijft leuk! Grappig dingetje, in de film doet Kathleen (Meg Ryan dus) boodschappen en rijdt ze met haar winkelwagentje langst een tafel waar Goudse kaas op ligt.

Roddel en achterklap
Emmy, de boekblogger van Zon en Maan is er klaar mee en goed ook, ze schreef daarom deze oersterke blogpost: Maken of breken

En we lezen vrolijk door
De leesdip is gelukkig zo goed als verdwenen. Ik ben begonnen in het boek ‘Sprintkoninginnen’ van Kees Kooman. Het leek me wel toepasselijk tijdens de Olympische Spelen. Ik ga verder in ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’. Ik kocht na een aantal enthousiaste aanbevelingen de chicklit ‘Scoop’ van Iris Houx. Ook ontving ik van De Bezige Bij een drukproef van ‘Wil’ van Jeroen Olyslaegers. Genoeg op de stapel en ik heb er zin in!


1 reactie

Reageer op: De week van Leesdame, over week 31

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten