En toen was het november…

oktober-herfstIk heb het al meerdere malen gelezen, maar ik ga het toch ook herhalen: wat is oktober snel voorbijgegaan! De tijd vloog om en ik heb me geen moment verveeld. Tijd om terug te kijken en een blik vooruit te werpen!

Het was Boektober, de Dewey’s readathon en mijn Goodreads-challenge is ein-de-lijk bijgewerkt. Ik kon nog een aantal dagen heerlijk in het herfstzonnetje lezen, maar trok ook al winterkleding uit de kast. Ik was qua lezen lekker op dreef en las acht boeken uit. Kortom: een volle maand, dus lees gauw verder!

Wat ik las: 

1. Nachtblauw van Simone van der Vlugt
2. Toen het donker werd van Simone van der Vlugt
3. Voor altijd Isa van Svea Ersson
4. Masterplan van Pjotr Vreeswijk *
5. Hoe lees ik? van Lidewijde Paris
6. Spoo Pee Doo van Dimitri Verhulst
7. Staand plassen is levensgevaarlijk van Werner van Looy
8. Slagroom & liefde van Werner van Looy

De laatste drie boeken komen vanzelf nog op mijn blog voorbij.

Ik keek op Netflix…
Voornamelijk Gilmore Girls en Full House. Ik probeerde me te wagen aan de nieuwe serie ‘Haters back off’, wat ik werkelijk tenenkrommend vond om naar te kijken. Ik weet dat het humor is en dat je het niet serieus moet nemen, maar ik kon het gewoon niet afkijken… Die scene met dat ijsje eten… Argh! 😉
Daarnaast keek ik een film terug uit mijn jeugd… de Gremlins, wat weer leidde na een blogpost vol herinneringen aan deze film.

Goodreads
Ik bleef maar zeven a acht boeken achterlopen en dat vond ik irritant. Dus zette ik mezelf van 99 terug naar 90 boeken. Ook geen verkeerd aantal 😉 Meteen lag ik op schema en soms lig ik zelfs een boek voor. Dat voelt een stuk lekkerder en het motiveert me! Ik gebruik mijn Goodreads-challenge als stok achter de deur, ik lees graag veel, maar het moet wel haalbaar zijn. Nu is het wat haalbaarder geworden en dat geeft rust.

Nu is het dus november…
Ik ga lekker door met lezen. Ik kocht ‘Trots en Vooroordeel’ van Jane Austen in Dwarsligger-editie. Ik lees momenteel ‘Vind ik leuk’ van Lena Miller en verwacht binnenkort ‘Rauw’ van Yvonne Deinert. Voor de rest laat ik me verrassen. Ik doe deze maand niet mee aan challenges.

En uiteraard kijk ik ook enorm uit naar de nieuwe afleveringen van de Gilmore Girls!

Hoe was jullie maand en wat zijn jullie plannen voor november? 

Foto is van Pixabay

4 reacties

 • 1 november, 2016 om 16:28
  Gerrianne zegt:

  Mooi leeslijstje!
  Ik las er ook 8.

  Komt er van Dimitri Verhulsts Spoo Pee Doo nog een recensie binnenkort?

  Ikhartje(0) deze reactie

  Gerrianne Beantwoorden

  • 1 november, 2016 om 16:31
   Leesdame zegt:

   Jazeker, was een bizar en ironisch boek. Ik moet nog even de juiste woorden weten hoe ik dat ga beschrijven 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 6 november, 2016 om 09:20
  Annemieke zegt:

  Het is zeker fijn wanneer de goodreads challenge haalbaar is. Ik heb eerder dit jaar mijn challenge van 120 naar 90 gezet omdat er dingen veranderde waardoor ik gewoon minder zou kunnen lezen dit jaar. Dat is ook goed geweest. Nu liep ik alsmaar voor, haha. Is een fijn gevoel. 😉

  Fijne november.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annemieke Beantwoorden

  • 6 november, 2016 om 21:58
   Leesdame zegt:

   Dank je wel 🙂 Jij ook een fijne novembermaand 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: En toen was het november…

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten