1 november 2016

En toen was het november…

Ik heb het al meerdere malen gelezen, maar ik ga het toch ook herhalen: wat is oktober snel voorbijgegaan! De tijd vloog om en ik heb me geen moment verveeld. Tijd om terug te kijken en een blik vooruit te werpen!

Het was Boektober, de Dewey’s readathon en mijn Goodreads-challenge is ein-de-lijk bijgewerkt. Ik kon nog een aantal dagen heerlijk in het herfstzonnetje lezen, maar trok ook al winterkleding uit de kast. Ik was qua lezen lekker op dreef en las acht boeken uit. Kortom: een volle maand, dus lees gauw verder!

Wat ik las: 

1. Nachtblauw van Simone van der Vlugt
2. Toen het donker werd van Simone van der Vlugt
3. Voor altijd Isa van Svea Ersson
4. Masterplan van Pjotr Vreeswijk *
5. Hoe lees ik? van Lidewijde Paris
6. Spoo Pee Doo van Dimitri Verhulst
7. Staand plassen is levensgevaarlijk van Werner van Looy
8. Slagroom & liefde van Werner van Looy

De laatste drie boeken komen vanzelf nog op mijn blog voorbij.

Ik keek op Netflix…
Voornamelijk Gilmore Girls en Full House. Ik probeerde me te wagen aan de nieuwe serie ‘Haters back off’, wat ik werkelijk tenenkrommend vond om naar te kijken. Ik weet dat het humor is en dat je het niet serieus moet nemen, maar ik kon het gewoon niet afkijken… Die scene met dat ijsje eten… Argh!
Daarnaast keek ik een film terug uit mijn jeugd… de Gremlins, wat weer leidde na een blogpost vol herinneringen aan deze film.

Goodreads
Ik bleef maar zeven a acht boeken achterlopen en dat vond ik irritant. Dus zette ik mezelf van 99 terug naar 90 boeken. Ook geen verkeerd aantal. Meteen lag ik op schema en soms lig ik zelfs een boek voor. Dat voelt een stuk lekkerder en het motiveert me! Ik gebruik mijn Goodreads-challenge als stok achter de deur, ik lees graag veel, maar het moet wel haalbaar zijn. Nu is het wat haalbaarder geworden en dat geeft rust.

Nu is het dus november…
Ik ga lekker door met lezen. Ik kocht ‘Trots en Vooroordeel’ van Jane Austen in Dwarsligger-editie. Ik lees momenteel ‘Vind ik leuk’ van Lena Miller en verwacht binnenkort ‘Rauw’ van Yvonne Deinert. Voor de rest laat ik me verrassen. Ik doe deze maand niet mee aan challenges.

En uiteraard kijk ik ook enorm uit naar de nieuwe afleveringen van de Gilmore Girls!

Hoe was jullie maand en wat zijn jullie plannen voor november? 

4 reacties

 • 1 november, 2016 om 16:28
  Gerrianne zegt:

  Mooi leeslijstje!
  Ik las er ook 8.

  Komt er van Dimitri Verhulsts Spoo Pee Doo nog een recensie binnenkort?


  Gerrianne
  Beantwoorden

  • 1 november, 2016 om 16:31
   Leesdame zegt:

   Jazeker, was een bizar en ironisch boek. Ik moet nog even de juiste woorden weten hoe ik dat ga beschrijven 🙂


   Leesdame
   Beantwoorden

 • 6 november, 2016 om 09:20
  Annemieke zegt:

  Het is zeker fijn wanneer de goodreads challenge haalbaar is. Ik heb eerder dit jaar mijn challenge van 120 naar 90 gezet omdat er dingen veranderde waardoor ik gewoon minder zou kunnen lezen dit jaar. Dat is ook goed geweest. Nu liep ik alsmaar voor, haha. Is een fijn gevoel. 😉

  Fijne november.


  Annemieke
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: