Gewoon magisch van Conny Regard

gewoon magisch coverConny Regard heeft al meerdere chicklits op haar naam staan. Met ‘Gewoon magisch’ sloeg ze een ietwat andere weg in: een fantasierijke en erotische chicklit.

Vlinder is van kleins af aan paranormaal begaafd. Op haar 23e verjaardag droomt ze van een man, die als een wolf in haar dromen verschijnt, waarna hij veranderd in een aantrekkelijke man. In hun dromen ontmoeten ze elkaar. Maar in het echte leven kennen ze elkaar niet. Totdat Vlinder naar hem op zoek gaat. Hij heet Quinn en hij staat op het punt van trouwen met Amy.

Vlinder heeft een eigen winkeltje, een new age shop.  Ze heeft last van de opdringerige Jos, want uiteindelijk drastisch uit de hand loopt. Ondertussen blijft Vlinder dromen over Quinn en ze kunnen zelfs via gedachten met elkaar communiceren. Wilfred en Chris, een mannelijk stel, sluiten al snel vriendschap met Vlinder en besluiten haar te helpen.  Maar Quinn blijft koppig en Vlinder blijft hoop houden.

Ik ben fan van Conny Regard, met veel plezier las ik al haar chicklits. ‘Gewoon magisch’ is iets heel anders dan je van haar gewend bent. Ik moet eerlijk bekennen dat dit verhaal niet zo mijn ding was. Ik vond het ietwat langdradig en de hoeveelheid seks had ook wel wat minder gemogen wat mij betreft. Het fantasie-gedeelte vind ik dan weer wel een leuke toevoeging aan het verhaal: elkaar ontmoeten in dromen en met elkaar communiceren via gedachten. Dat vond ik juist een mooi gegeven, omdat ik zelf ook geïnteresseerd ben in de kracht van dromen.

Wat ook kenmerkend is bij de boeken van Conny Regard is haar oog voor details. Het new age winkeltje van Vlinder beschrijft ze heel beeldend. Ook de jurken die door Quinn worden ontworpen zie je zo voor je. ‘Gewoon magisch’ is niet super goed, maar het is een prima boek voor de romantische lezers. Echt een verhaal om op de bank te lezen met thee en chocola. Maar persoonlijk hoop ik dat het volgende boek van Conny weer een chicklit wordt zoals ik van haar gewend ben!


1 reactie

Reageer op: Gewoon magisch van Conny Regard

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten