12 juli 2014

Before I go to sleep… de filmtrailer!

before I go to sleep trailer

Er is een boekverfilming waar ik al tijden naar uitkijk. De verfilming van een geniale thriller.  ‘Voor ik ga slapen’ van S.J. Watson. Één van de eerste boeken die ik drie jaar terug op mijn blog besprak. Klik hier voor mijn leeservaring van toen en om meer over het verhaal te lezen.

‘Before I go to sleep’ draait pas in het najaar in de bioscoop. Nicole Kidman zal Christine spelen. En ook Colin Firth en Anne-Marie Duff spelen een rol in deze thriller. Christine die een ziekte heeft waardoor ze na het wakker worden niet meer weet wie ze is, waar ze is, of wat er verder is gebeurd.

Nu is er dus een verfilming. En die komt pas in de herfst. Maar, er is al een trailer. En die deel ik natuurlijk hier met jullie. Ik lees de laatste tijd weinig vertaalde thrillers. Maar ‘Voor ik ga slapen’ vond ik toentertijd een van de betere thrillers. Ik heb hoge verwachtingen van de film en ben nieuwsgierig naar hoe Nicole Kidman Christine neerzet.

Kennen jullie het boek? En zo ja, ook benieuwd naar de verfilming?

4 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: