In het wild van Nadja Hüpscher

Nadjain het wild cover Hüpscher kennen we als actrice op de Nederlandse televisie. Bijvoorbeeld in de mooie serie Levenslied en ze speelt daarnaast ook in films. Nadja schrijft ook. En ze put haar inspiratie uit gesprekken van andere mensen. De leukste gesprekken schrijft ze op en ‘In het wild’ is een verzameling van die gesprekken. 

Een opa en oma met hun kleinkind bij de Mac, waar ze mopperend hun kleinkind een kipnugget opdringen. Want alleen patat is niet gezond. Of ouders bij een tankstation, waarbij moeder haar geduld dreigt te verliezen omdat dochterlief de chocomel niet zelf open krijgt.

Soms ook zo herkenbaar, die gesprekjes… Dat je denkt: ja, zo heb ik vaak genoeg mensen in de wachtkamer horen babbelen, of in een restaurant etc.

Ik vloog door dit boek heen! De gesprekken zijn amusant, boeiend en soms slaan ze nergens op. Juist die gesprekjes die nergens over gaan, waren toch het grappigst. Ook kreeg ik n.a.v. de gesprekjes een soort beeld van wie die personen waren. Je merkt al gauw dat het jongeren zijn, mensen van mijn leeftijd of bejaarden.

Nadja verzamelde overal waar ze kwam deze gesprekjes. Op verjaardagen, in de metro, bij tankstations, in wachtkamers etc. Op een respectvolle manier zijn de gesprekjes uitgewerkt voor deze bundel. Het leest heerlijk weg, net of je zelf ook meeluistert!

Ik heb ‘In het wild’ gelezen voor het slapengaan. Het is luchtig en leest lekker weg!


5 reacties

 • 7 januari, 2014 om 16:07
  Marcelle zegt:

  Wat klinkt dit leuk! Ik krijg er echt zin in dit boek te gaan lezen.
  Ik luister ook altijd naar mensen. De conclusie is: mensen zijn eigenaardig, maar geweldig! 🙂

  Ikhartje(1) deze reactie

  Marcelle Beantwoorden

 • 7 januari, 2014 om 18:27
  elmganneke zegt:

  Ik heb dit boek ook gelezen (en het boek was pas ook te winnen op mijn blog), moet er nog een recensie over schrijven. Ik denk dat ik het dan van tevoren nog een keer lees. Het kwam de eerste keer niet helemaal binnen heb ik het idee.

  Ikhartje(1) deze reactie

  elmganneke Beantwoorden

  • 7 januari, 2014 om 18:48
   Leesdame zegt:

   Dat begrijp ik wel. Omdat het boek zo snel leest, heb je het gevoel de helft te missen. Zelf had ik daar geen last van gelukkig.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 7 januari, 2014 om 18:50
  Ellis zegt:

  Oh dit klinkt zo leuk! *voegt het boek toe aan toreadlijst op goodreads*

  Ikhartje(1) deze reactie

  Ellis Beantwoorden

Reageer op: In het wild van Nadja Hüpscher

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten