Ik huur een man van Conny Regard

ik huur een man coverIk heb een chicklit gelezen van Conny Regard! Was nieuwsgierig én het werd een leuke leeservaring!

De chicklit Ik huur een man gaat over Jacky. Een leuke meid met herkenbare eigenschappen. Ze wordt door haar ex uitgedaagd om naar een feestje te komen met een leuke man, maar die heeft ze helaas niet. Er blijft in het hoofd van Jacky wel een verhaal rondspoken van een vriendin, die een gigolo had gehuurd. Waarom niet… denkt Jacky en ze besluit het bureau op te bellen. Jacky voelt zich daarna onzeker over haar beslissing en wil het liefst afzeggen.

Toch breekt eindelijk de avond aan en staat de gigolo voor de deur… Maar dan krijgt Jacky gevoelens voor deze man en de man in kwestie ook voor haar en binnen kortste keren staat het leven van Jacky dan ook volledig op zijn kop.<

In Ik huur een man zitten erg leuke passages. Zoals bijvoorbeeld een bezoekje aan een alternatieve kapsalon waar kappers op rolschaatsen je wenkbrauwen epileren met een touwtje. Maar ook zinderende passages die zich afspelen in een chique hotelkamer. De spanning en sfeer in het verhaal zijn goed voelbaar en de gevoelens van Jacky zijn realistisch.

Conny heeft een heerlijke en vlotte schrijfstijl en schrijft bijna filmisch. Je ziet echt voor je wat er gebeurd en dat niet alleen: je krijgt aardig wat kriebels in je buik bij bepaalde passages. Ik wil zeker meer boeken van Conny Regard gaan lezen. Ze is erg goed en weet het genre chicklit origineel te benaderen!


3 reacties

 • 16 april, 2012 om 17:08
  Gerrianne zegt:

  Ik ga hem zeker lezen!Bedankt voor jouw leeservaring :).

  Ikhartje(1) deze reactie

  Gerrianne Beantwoorden

 • 16 april, 2012 om 18:55
  Willeke zegt:

  Je beschrijft het goed.. en die kriebels in de buik, kreeg ik ook bij bepaalde stukken (jij weet wel welke). Het was een mooi boek om te lezen.. Zeker de moeite waard.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Willeke Beantwoorden

 • 28 januari, 2014 om 03:20
  Mieke zegt:

  Een heerlijk boek waar ik echt om kon lachen! Hilarische momenten! 4*

  Ikhartje(1) deze reactie

  Mieke Beantwoorden

Reageer op: Ik huur een man van Conny Regard

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten