16 april 2012

Ik huur een man van Conny Regard

ik huur een man cover

Ik heb een chicklit gelezen van Conny Regard! Was nieuwsgierig én het werd een leuke leeservaring!

De chicklit Ik huur een man gaat over Jacky. Een leuke meid met herkenbare eigenschappen. Ze wordt door haar ex uitgedaagd om naar een feestje te komen met een leuke man, maar die heeft ze helaas niet. Er blijft in het hoofd van Jacky wel een verhaal rondspoken van een vriendin, die een gigolo had gehuurd. Waarom niet… denkt Jacky en ze besluit het bureau op te bellen. Jacky voelt zich daarna onzeker over haar beslissing en wil het liefst afzeggen.

Toch breekt eindelijk de avond aan en staat de gigolo voor de deur… Maar dan krijgt Jacky gevoelens voor deze man en de man in kwestie ook voor haar en binnen kortste keren staat het leven van Jacky dan ook volledig op zijn kop.<

In Ik huur een man zitten erg leuke passages. Zoals bijvoorbeeld een bezoekje aan een alternatieve kapsalon waar kappers op rolschaatsen je wenkbrauwen epileren met een touwtje. Maar ook zinderende passages die zich afspelen in een chique hotelkamer. De spanning en sfeer in het verhaal zijn goed voelbaar en de gevoelens van Jacky zijn realistisch.

Conny heeft een heerlijke en vlotte schrijfstijl en schrijft bijna filmisch. Je ziet echt voor je wat er gebeurd en dat niet alleen: je krijgt aardig wat kriebels in je buik bij bepaalde passages. Ik wil zeker meer boeken van Conny Regard gaan lezen. Ze is erg goed en weet het genre chicklit origineel te benaderen!

3 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: