Ik wil jou(w) baby! van Wendy Louise

Ik wil jou(w) baby!Achter deze sprankelende kaft schuilt de nieuwste roman van Wendy Louise. Deze roman speelt zich af op Mallorca en in Amsterdam.

Sara Visser uit Amsterdam heeft het goed voor elkaar. Ze runt het hotel ‘Hoteldebotel’ en geniet van een vrij leven. Toch mist ze iets: een kindje. Ze wil alleen geen man, nee, Sara wil bewust een alleenstaande moeder worden. Hiervoor bedenkt ze een geraffineerd plan, zwanger raken van haar beste vriend Alejandro in Mallorca en dan weer vertrekken. Maar eenmaal in Mallorca loopt alles toch anders dan verwacht. Liefde, list, bedrog en verdriet komen voorbij in Sara’s leven.

Gevoelig thema
Wendy Louise heeft heel wat werk en tijd gestopt in het schrijven van dit boek. Alles legt ze zeer uitgebreid uit, met name de locaties in het boek. Wendy Louise is goed thuis op het eiland Mallorca en aan het eind van het boek weet je net zo goed de weg als hoofdpersoon Sara.

Het verhaal begint met een gevoelige kwestie: Sara wil een kindje en wil dit voor elkaar krijgen met een listig plannetje. Haar beste vriend Alejandro verleiden tot seks en later het kindje alleen opvoeden.

In het begin had ik wat moeite met dit thema, omdat ik vind dat het een beetje ‘not done’ is om zoiets af te dwingen. Gelukkig komt Sara daar zelf ook op tijd achter. Daarbij gaat het ‘Ik wil jou(w) baby!’ ook over meer dingen. Zoals eerlijkheid in relaties, leren loslaten en opnieuw beginnen, maar ook thema’s zoals angst, rouw en verdriet komen voorbij.

Leuk, maar…
Wendy Louise gebruikt originele invalshoeken en in het verhaal kom je bij een aantal belangrijke momenten aan in Sara’s leven. Daar zitten een paar gevoelige momenten tussen waar je doorheen vliegt!

Maar een kritisch punt heb ik ook. Tussen de belangrijke gebeurtenissen worden de hoofdstukken vooral opgevuld met herhalingen. Veel seks, uitkleden, kussen, masserende tongen, verleiden, en (veel) schaterlachen. Dit gaat dan door tot er weer een belangrijke wending komt.

In het begin is dit nog wel te doen, maar op den duur werd dit herhalende patroon wat eentonig. Gezien ook de omvang van dit boek had er her en der wel wat erotische passages geschrapt mogen worden naar mijn mening. Dit had het verhaal vlotter en nog krachtiger gemaakt!

Romantisch
‘Ik wil jou(w) baby!’ is een boek uit het romantische genre. Elk hoofdstuk begint met een wijze quote, deze quote slaat op hetgeen wat gaat gebeuren in het betreffende hoofdstuk. Als je houdt van een roman die zich afspeelt op een zonnig eiland en geen moeite hebt met veel erotische stukjes dan is ‘Ik wil jou(w) baby!’ iets voor jou!


Reageer op: Ik wil jou(w) baby! van Wendy Louise

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten