Intuïtie van Isabel Bodar

intuitie coverIntuïtie is een mooie thriller. Spannend en onvoorspelbaar!

Anne Blom is een alleenstaande moeder, op een dag verdwijnt haar dochter Femke van de naschoolse opvang. Er is geen spoor te bekennen en Anne is wanhopig. Haar beste vriendin Marloes probeert haar zo goed mogelijk te steunen. Haar ex-man gedraagt zich nog altijd even egoïstisch.

Bij de politie nemen ze de zaak zeer serieus en later blijkt dat Femke ontvoert is.

De ontvoerder hoeft geen geld, maar wil dat Anne live op televisie haar geheim uit het verleden opbiecht… Alleen dan krijgt ze Femke terug… Maar wat wil de ontvoerder dan eigenlijk precies weten van Anne? Anne zoekt in haar verleden naar het juiste antwoord.

Intuïtie is een verrassende thriller. Je leest niet alleen het verhaal van Anne, maar je mag ook af en toe meekijken vanuit de ogen van de dader, de politie, de vader en Femke zelf. Dit geeft een mooi beeld over de gehele situatie.

Het einde is verrassend. Je wordt voortdurend op het verkeerde been gezet. Steeds als je denkt: ‘ja, zo zit het,’ dan komt er een wending in het verhaal waardoor al je vermoedens weer niet blijken te kloppen. Dat maakt het lezen erg leuk en het wordt een echte puzzel. De tweede helft van Intuïtie is zeer spannend! Ik vond het heerlijk om Intuïtie te lezen!


5 reacties

 • 24 februari, 2013 om 10:23
  deladylibrary zegt:

  Mooie recensie, je hebt mij meteen enthousiast gemaakt!

  Ikhartje(1) deze reactie

  deladylibrary Beantwoorden

 • 24 februari, 2013 om 10:23
  Anneke zegt:

  Nah, het spreekt mij niet echt aan als ik zo lees waar het over gaat. Ik hou ook niet zo van die ‘iemand-verdwijnt-en-we-gaan-naar-diegene-opzoek’-boeken.

  Ikhartje(1) deze reactie

  Anneke Beantwoorden

  • 24 februari, 2013 om 20:21
   Leesdame zegt:

   Nou in het begin had ik zo iets van: ‘weer een ontvoerings-verhaal’, maar het was toch verrassend anders. Ook omdat er dit keer geen losgeld wordt geëist, maar een geheim wat live op moet worden opgebiecht.

   Ikhartje(1) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 24 februari, 2013 om 11:56
  Limoentje zegt:

  Ik ben het helemaal met je eens! Ik heb het boek ook gelezen (recensie verschijnt zeer binnenkort) en vond het een goed boek. Zeker voor een debuut!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Limoentje Beantwoorden

 • 24 februari, 2013 om 19:33
  Annelies zegt:

  Ik was ook erg te spreken over dit boek. Heel spannend!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

Reageer op: Intuïtie van Isabel Bodar

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten