24 februari 2013

Intuïtie van Isabel Bodar

Intuïtie cover

Intuïtie is een mooie thriller. Spannend en onvoorspelbaar!

Anne Blom is een alleenstaande moeder, op een dag verdwijnt haar dochter Femke van de naschoolse opvang. Er is geen spoor te bekennen en Anne is wanhopig. Haar beste vriendin Marloes probeert haar zo goed mogelijk te steunen. Haar ex-man gedraagt zich nog altijd even egoïstisch.

Bij de politie nemen ze de zaak zeer serieus en later blijkt dat Femke ontvoert is.

De ontvoerder hoeft geen geld, maar wil dat Anne live op televisie haar geheim uit het verleden opbiecht… Alleen dan krijgt ze Femke terug… Maar wat wil de ontvoerder dan eigenlijk precies weten van Anne? Anne zoekt in haar verleden naar het juiste antwoord.

Intuïtie is een verrassende thriller. Je leest niet alleen het verhaal van Anne, maar je mag ook af en toe meekijken vanuit de ogen van de dader, de politie, de vader en Femke zelf. Dit geeft een mooi beeld over de gehele situatie.

Het einde is verrassend. Je wordt voortdurend op het verkeerde been gezet. Steeds als je denkt: ‘ja, zo zit het,’ dan komt er een wending in het verhaal waardoor al je vermoedens weer niet blijken te kloppen. Dat maakt het lezen erg leuk en het wordt een echte puzzel. De tweede helft van Intuïtie is zeer spannend! Ik vond het heerlijk om Intuïtie te lezen!

5 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: