24 februari 2013

Intuïtie van Isabel Bodar

Intuïtie cover

Intuïtie is een mooie thriller. Spannend en onvoorspelbaar!

Anne Blom is een alleenstaande moeder, op een dag verdwijnt haar dochter Femke van de naschoolse opvang. Er is geen spoor te bekennen en Anne is wanhopig. Haar beste vriendin Marloes probeert haar zo goed mogelijk te steunen. Haar ex-man gedraagt zich nog altijd even egoïstisch.

Bij de politie nemen ze de zaak zeer serieus en later blijkt dat Femke ontvoert is.

De ontvoerder hoeft geen geld, maar wil dat Anne live op televisie haar geheim uit het verleden opbiecht… Alleen dan krijgt ze Femke terug… Maar wat wil de ontvoerder dan eigenlijk precies weten van Anne? Anne zoekt in haar verleden naar het juiste antwoord.

Intuïtie is een verrassende thriller. Je leest niet alleen het verhaal van Anne, maar je mag ook af en toe meekijken vanuit de ogen van de dader, de politie, de vader en Femke zelf. Dit geeft een mooi beeld over de gehele situatie.

Het einde is verrassend. Je wordt voortdurend op het verkeerde been gezet. Steeds als je denkt: ‘ja, zo zit het,’ dan komt er een wending in het verhaal waardoor al je vermoedens weer niet blijken te kloppen. Dat maakt het lezen erg leuk en het wordt een echte puzzel. De tweede helft van Intuïtie is zeer spannend! Ik vond het heerlijk om Intuïtie te lezen!

5 reacties

 • 24 februari, 2013 om 10:23
  deladylibrary zegt:

  Mooie recensie, je hebt mij meteen enthousiast gemaakt!


  deladylibrary
  Beantwoorden

 • 24 februari, 2013 om 10:23
  Anneke zegt:

  Nah, het spreekt mij niet echt aan als ik zo lees waar het over gaat. Ik hou ook niet zo van die ‘iemand-verdwijnt-en-we-gaan-naar-diegene-opzoek’-boeken.


  Anneke
  Beantwoorden

  • 24 februari, 2013 om 20:21
   Leesdame zegt:

   Nou in het begin had ik zo iets van: ‘weer een ontvoerings-verhaal’, maar het was toch verrassend anders. Ook omdat er dit keer geen losgeld wordt geëist, maar een geheim wat live op moet worden opgebiecht.


   Leesdame
   Beantwoorden

 • 24 februari, 2013 om 11:56
  Limoentje zegt:

  Ik ben het helemaal met je eens! Ik heb het boek ook gelezen (recensie verschijnt zeer binnenkort) en vond het een goed boek. Zeker voor een debuut!


  Limoentje
  Beantwoorden

 • 24 februari, 2013 om 19:33
  Annelies zegt:

  Ik was ook erg te spreken over dit boek. Heel spannend!


  Annelies
  Beantwoorden

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: