6 december 2022

Kerstboeken van 2022

Vandaag deel ik een rijtje kerstboeken die dit jaar uitgekomen zijn. Mooie verhalen om te lezen in deze tijd van het jaar.

Ik heb het idee dat er elk jaar steeds meer uitkomt en dan met name veel novelles. Veel bekende feelgood-auteurs schrijven speciaal voor deze tijd een kort verhaal. Maar er komen ook veel vertaalde boeken uit en sommige series krijgen een ‘kerst vervolgdeel’. Tijd om te gaan lezen! Veel leesplezier alvast!

Kerstmis in het cupcakecafé van Jenny Colgan

Dit is het vervolg op ‘Het cupcakecafé‘ en in dit deel staat natuurlijk kerst voor de deur in het café van Issy Randall en haar collega’s Pearl en Caroline. Maar als Austin een baan krijgt aangeboden in New York en de kerstdrukte enorm wordt in het café staat Issy op een tweesprong in haar leven. Blijft ze thuis, of gaat ze mee met Austin?

De mooiste tijd van het jaar van Jenny Baileys

Annie Sharpe heeft twee zonen, een lieve man en een succesvol restaurant, Maar is haar man wel echt zo lief? Als ze hem betrapt besluit ze haar oude leven achter zich te laten en te verhuizen naar een strandhuis in een klein dorpje. Een excentrieke en hechte dorpsgemeenschap, die vooral veel waarde hecht aan traditionele feestvieringen. Zal ze op dit eiland ook de liefde een tweede kans geven?

Langste. Kerst. Ooit van Lisette Jonkman

Stel je bent heel dol op kerst, net zoals hoofdpersoon Noëlle. Ieder jaar organiseert ze het kerstdiner voor een select groepje. Zo fijn, dat ze wenst dat het elke dag kerst was. Maar alles gaat deze keer fout, heel erg fout. ’s Avonds in bed denkt ze opgelucht dat het maar goed is dat het niet elke dag kerst is. Maar als ze dan de ochtend erop wakker wordt, is het opnieuw kerst…

Het mistletoe motief van Chloe Liese

Een combinatie van You’ve Got Mail en The Hating Game. Hij haat de feestdagen en zij vindt de feestdagen fantastisch. Jonathan en Gabriella hebben een grafhekel aan elkaar. Samen werken ze bij een onafhankelijke boekwinkel. Maar die staat financieel op instorten. Om te voorkomen dat één van hen wordt ontslagen beginnen ze een strijd om elkaar te overtroeven om klanten te winnen en de boekwinkel te redden. Ze sluiten een deal: de verliezer van deze strijd neemt zelf ontslag.

2 reacties

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: