3 januari 2018

In naam van de vader (dl 2) van Linda Jansma

Het voordeel van ergens later instappen is dat je sneller door kunt gaan met een opvolgend deel. Dat deed ik dus ook met deze serie op Kobo Plus.

In deel 2 gaan we verder met de familie van Foreest. Hoe loopt het af voor Ties na zijn beschuldiging? Komt Francis verder in het nauw te zitten? Hoe gaat het verder tussen Renée en Tobias Landman? Waarom is Judith zo geïnteresseerd in de familie van Foreest? Echte antwoorden krijgen we nog niet in dit tweede deel, maar de spanning wordt wel verder opgevoerd!

Een tussendeel

Je kan dit deel het beste zien als een soort “tussendeel”. De verhoudingen in de familie worden wat duidelijker, maar er worden ook wat nieuwe spanningsbogen opgezet voor deel 3. De familieleden proberen afzonderlijk van elkaar hun problemen op te lossen. Dit gaat echter moeizaam en lijkt bijna onmogelijk. Sterker nog, ze lijken allemaal dieper af te glijden in hun eigen poel vol geheimen.

Deze verhalen-serie leest als een soapserie. Er staat een familie centraal, waar elk lid zijn eigen verhaallijn heeft. Korte hoofdstukken en cliffhangers zorgen ervoor dat je nieuwsgierig blijft naar het vervolg. Linda Jansma heeft een fijne schrijfstijl en door de korte hoofdstukken vlieg je door het verhaal heen. Inclusief een grote cliffhanger op het eind, zodat je meteen verder wilt met het derde deel.

Exclusief

Deze serie van Linda Jansma is geschreven voor Kobo Plus. Later in dit jaar ook verkrijgbaar als een fysiek boek. Wil je geen Kobo Plus abonnement afsluiten én ook niet wachten op het fysieke boek, maar het nu lezen? Je kunt de delen bij Bol en Kobo ook los als ebook kopen. Via het Kobo Plus abonnement ben je het voordeligst uit.

Het derde deel is ook al uit, die staat al op mijn e-reader. Het vierde deel komt later deze maand uit.

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: