In naam van de vader (dl 3) van Linda Jansma

In naam van de vader deel 3Ik sloot 2017 af met Linda Jansma en begon 2018 ook met Linda Jansma haha. Ik las deel 3 van de mini-serie ‘In naam van de vader’ via Kobo Plus. Dit deel vond ik tot nu toe het leukst en ook het smeuïgst…

In deel 3 duik je verder in het web vol intriges in en rond de familie van Foreest. Dit keer draait het vooral om wroeging bij sommige personages. Zo voelt Renée zich niet meer zo goed bij het vreemdgaan. Maar ook zoon Ties wil het liefst zijn leven weer op de rit hebben. Helaas gaat dat niet zo gemakkelijk. Ties raakt namelijk nog verder verstrikt in de drugswereld, terwijl hij het liefst eruit wil stappen.

Macht en geheimen
Francis van Foreest zit vooral met het verleden in zijn maag, het hangt als een molensteen om zijn nek, beter gezegd: ligt in zijn tuin… Ondertussen probeert hij de schade voor zoon Ties te beperken. Helena van Foreest heeft geen flauw benul waar haar man Tobias Landman mee bezig is, zelf heeft ze nu haar zinnen gezet op het pottenbakken. Tobias Landman heeft naast het vreemdgaan ondertussen ook nog wat andere geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Dan is er nog Judith, die werkt als prostituee in de club van Mathijs van Foreest. Zij doet dit werk om iets uit te zoeken over de familie van Foreest. Ondertussen krijgt Ties steeds meer warmere gevoelens voor Judith, maar zijn die ook wederzijds?! En dan is er ook nog de allesomvattende macht van Paul Verduin over de familie van Foreest.

Lekker leesbaar soapverhaal
Het leest echt als een spannend en smeuïg soapverhaal en Linda Jansma heeft het lekker leesbaar opgeschreven. Daarnaast heeft ze ook weer open lijntjes uitgezet voor deel 4. Uiteraard met een grote cliffhanger op het eind! De ellende is bij de personages nu zo groot, dat ik me afvraag hoe dit in het laatste deel nog goed kan komen.

Deze serie moet je trouwens echt op volgorde lezen, omdat elk deel verdergaat waar het vorige gestopt is. Ook zijn de verhoudingen en de geheimen onduidelijk als je het niet op volgorde leest.

Zoals ik al eerder schreef: deze serie is te lezen bij Kobo Plus, los te kopen als ebook bij Bol en Kobo en anders even geduld hebben, want later dit jaar worden alle delen gebundeld tot een papieren exemplaar. Ik laat deze serie nu eventjes rusten, want deel 4 is er nog niet, die komt later deze maand nog uit. Even tijd voor een ander boek dus 🙂


Reageer op: In naam van de vader (dl 3) van Linda Jansma

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten