In naam van de vader (dl 4) van Linda Jansma

In naam van de vader deel 4 coverHet duurde even, maar deze week heb ik het laatste deel van de Kobo Plus miniserie ‘In naam van de vader’ van Linda Jansma gelezen. Dit schreef zij exclusief voor Kobo, maar later in dit jaar zal alles gebundeld worden tot een fysiek exemplaar.

In het laatste deel draait het natuurlijk om de ontknoping! Alle geheimen en intriges van de familie van Foreest passeren de revue. Werkelijk elk personage zit wel in de problemen en/of kampt met bedrog. Alle vragen die je had over Ties, Francis, Renée, Tobias en Judith krijgen in dit laatste deel een antwoord.

Einde
Ik bespreek vandaag het allerlaatste deel van deze vierdelige thrillerserie. Het cruciale deel zeg maar. Das lastig, want ik wil natuurlijk niets verraden. Zoals ik al schreef krijg je bij dit deel de ontknoping te lezen. De weg ernaartoe is een beetje traag. Ik had min of meer verwacht dat na het denderende einde van deel 3, meteen een denderende start zou zijn, maar dat was precies andersom. Er wordt in dit deel ruim en breed de tijd genomen om toe te werken naar de ontknoping. Die tijd is echter ook essentieel, want zo leer je de personages en hun daden nog beter begrijpen.

Het verhaal heeft nog steeds dezelfde soapachtige sfeer. Met veel (smeuïge) geheimen en problemen in één familie. Het leest erg gemakkelijk en Linda Jansma beschrijft het ook heel beeldend. Wel vond ik bepaalde details in de laatste hoofdstukken ietwat ongeloofwaardig. Nu ik terugkijk op de gehele serie vond ik het derde deel het sterkste deel.

De serie
Ik raad aan om deze serie op volgorde te lezen. Wil je geen abonnement op Kobo Plus, dan zijn de losse delen ook los te bestellen als ebook bij Bol en Kobo. Echter ben je dan wel een stukje duurder uit. Momenteel is er nog geen papieren boek, maar dat staat voor de toekomst wel in de planning. Dus vroeg of laat kan iedereen die geïnteresseerd is deze serie lezen.


2 reacties

 • 6 maart, 2018 om 11:55
  Veronique zegt:

  Ik heb deze nog serie nog steeds op mijn nog te lezen lijst staan. Maar ik kom er nog niet aan toe. Ik word wel steeds nieuwsgieriger ernaar, dus deze serie staat wel steeds harder te dringen om voorrang. haha. Je maakt me zeker ook nog nieuwsgierig en hierdoor wordt de drang om te lezen nog groter.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Veronique Beantwoorden

  • 6 maart, 2018 om 23:41
   Leesdame zegt:

   Het is vooral fijn dat je de serie nu compleet achter elkaar kunt lezen. Het is wel heel anders geschreven dan de andere thrillers van Linda Jansma. Deze serie is meer soapachtig en smeuïg door alle intriges die voorbijkomen. En tja… dat leest best lekker weg 😉

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: In naam van de vader (dl 4) van Linda Jansma

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten