Verstrikt van Mel Wallis de Vries

verstrikt coverAfgelopen week las ik Verstrikt van Mel Wallis de Vries. Het is een YA-thriller en het las op zich wel prettig.

Lara ligt in coma na een val in de Prinsengracht. Zelf begrijpt ze helemaal niets van haar machteloze situatie. De grens tussen dood en leven lijkt flinterdun voor haar en alles is zwart om haar heen. Het enige wat ze hoort zijn vage stemmen op de achtergrond. De andere belangrijke hoofdlijn in Verstrikt gaat over Maud. Ze is de beste vriendin van Lara. Maud voelt zich niet helemaal happy. Ze is verdrietig vanwege Lara en ze wordt gevolgd door een onbekende man.

De politie kan er weinig mee. Ondertussen komt Lara erachter wat er gebeurd is en daardoor realiseert ze dat Maud ook in gevaar is. Maar ze kan niemand waarschuwen zolang ze in coma ligt.

Ik weet niet waar het aan lag, maar halverwege het verhaal had ik al door hoe het af zou lopen… Dat vond ik eerlijk gezegd wel een beetje jammer, want hierdoor viel voor mij de spanning al weg. Zoals gezegd las het boek wel erg prettig en vlot. Vooral als je een drukke week hebt is Verstrikt een fijn tussendoortje. Toch merk ik aan de schrijfstijl dat dit echt een YA thriller is, dat is niet erg, want dat is ook de doelgroep! Voor mij persoonlijk was het allemaal net iets te makkelijk.


2 reacties

 • 1 juni, 2015 om 00:22
  gijs zegt:

  Ik vond het vanaf het begin tot het einde een erg spannend boek. Vanaf ik het begon te lezen werd ik er helemaal in gezogen en kon ik niet meer stoppen.

  Dit is niet het eerste boek van Mel dat ik lees en ik ben een enorme fan van haar schrijfwijze. Verstrikt werd vanuit twee perspectieven geschreven, Lara en Maud. Door de donker gekleurde bladzijden van Lara was het makkelijker om te kunnen volgen.
  Wat ik enorm bewonder in de boeken van Mel, is dat ondanks dat het allemaal fictie is, ze er toch in slaagt om het zo geloofwaardig over te laten komen en het verhaal helemaal tot leven te wekken.

  Ik vind het een erg goed boek, het is een echte aanrader!

  Ikhartje(0) deze reactie

  gijs Beantwoorden

  • 1 juni, 2015 om 22:42
   Leesdame zegt:

   Mijn twee favoriete blijven Klem en Verblind 🙂
   Dank je wel voor het delen van jouw mening Gijs! 🙂

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Verstrikt van Mel Wallis de Vries

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten