Mijn ervaring met De Hobbit 18 maanden agenda

de hobbit agenda coverIk heb al heel wat planners/agenda’s geprobeerd, maar ik denk dat ik nu toch wel de ideale agenda heb.

‘De Hobbit 18 maanden agenda’ begint met juli 2018 en gaat door tot en met december 2019. Dat houdt dus in dat ik in deze agenda ook al mijn afspraken van 2019 kwijt kan. Ik gebruik deze samen met mijn Todoist-app op mijn telefoon, deze combinatie is voor mij ideaal. Ik heb weinig tot niks met bullet journals, ik ben wat plannen betreft nogal lui namelijk. Ik wil gewoon dat alles al lekker voorgedrukt staat, zodat ik alleen maar hoef in te vullen.

Groot en overzichtelijk
De agenda is lekker groot en overzichtelijk. Je hebt de maandplanningen en de weekplanningen en ook nog twee jaarplanningen. Met die laatste doe ik eigenlijk niks, maar je ziet dan wel op twee pagina’s het hele jaar voor je, dat zou handig kunnen zijn als je daar iets mee zou willen doen.

Wat ik vooral erg fijn vind aan deze agenda is de ruimte die ik heb om te schrijven! Ik heb een planner gehad waar ik niet meer dan één woord in een vakje kwijt kon, dat is dan zonde van je geld eigenlijk. Dit is nu wel anders! Hier kan ik heel veel in kwijt. Onder elke weekplanning is ook nog extra ruimte voor notities en to-do dingetjes. En ook onder de maandplanningen heb je nog extra schrijfruimte. Doordat ik niet meer hoef te priegelen ziet mijn agenda er nu een stuk netter uit.

weekplanning hobbit inkijkje

Wat biedt de agenda nog meer?
Naast de week- en maandplanningen kan ik er adressen in kwijt, websites en e-mailadressen, verjaardagen en zijn er nog een aantal pagina’s toegevoegd met stipjes en lijntjes voor het overige schrijfwerk. Al die extraatjes zijn ook voorbedrukt, dus ook hier geldt dat ik alleen maar hoef in te vullen. Er zit een lint in de agenda en een elastiek om de kaft zodat je alles bij elkaar kunt houden.

De agenda heeft verder geen thema of stijl en er is ook geen bekende naam of merk aan verbonden. Wat dat betreft zou je deze agenda saai kunnen noemen. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met washitape, stickers en kleurpotloden, maar momenteel werk ik graag met een rustige invulling zonder versieringen.

Deze agenda is helaas uitverkocht, maar bij De Hobbit hebben ze nog veel meer soorten agenda’s/planners in hun assortiment.

Klik hier om naar de site van De Hobbit te gaan


10 reacties

  • 8 september, 2018 om 19:40
    Natasja zegt:

    Ik heb momenten dat ik buju wel leuk vind, maar liever inderdaad zo in kunnen vullen. Hoe groot is deze precies?

    Ikhartje(1) deze reactie

    Natasja Beantwoorden

  • 8 september, 2018 om 22:02
    Miranda | Taxx Life Blog zegt:

    Ik heb sinds kort de 18 maanden agenda van Moleskine. De indeling is een weekpagina met daarnaast een notitieblad. Ik ben er erg content mee!

    Ikhartje(1) deze reactie

    Miranda | Taxx Life Blog Beantwoorden

    • 8 september, 2018 om 22:20
      Leesdame zegt:

      Daar heb ik ook wel eens van gehoord! Die is toch ook in verschillende formaten verkrijgbaar?

      Ikhartje(0) deze reactie

      Leesdame Beantwoorden

  • 9 september, 2018 om 07:52
    Joanydvv zegt:

    Ik ben een Bullet journal meisje zoals je weet, maar tegelijkertijd wordt de planner addict in mij enorm gelukkig van zo’n mooi exemplaar als deze

    Ikhartje(1) deze reactie

    Joanydvv Beantwoorden

    • 9 september, 2018 om 16:01
      Leesdame zegt:

      Ik ben ook dol op planners! Maar nu moet ik eerst deze vol maken ;) Ooit wil ik een keer de passion planner uitproberen!

      Ikhartje(0) deze reactie

      Leesdame Beantwoorden

  • 9 september, 2018 om 10:54
    Nicole Orriëns zegt:

    Ik ben dol op agenda’s! De naam van deze spreekt me meteen al aan. Ik ga er eens naar kijken. Op dit moment gebruik ik een moleskine met rechts notitie ruimte.

    Ikhartje(1) deze reactie

    Nicole Orriëns Beantwoorden

    • 9 september, 2018 om 15:58
      Leesdame zegt:

      Dat had vroeger de agenda van de Flow ook, maar dan zat de notitieruimte links ipv rechts. Ik vond dat heel fijn en ik gebruikte deze agenda’s jarenlang ook als een soort dagboek met herinneringen. Toen besloten ze een superkleine en handzame agenda uit te brengen, was echt heel jammer.

      Ikhartje(0) deze reactie

      Leesdame Beantwoorden

  • 9 september, 2018 om 21:06
    Mathilde zegt:

    Ik heb eigenlijk niets met papieren planningen in wat voor vorm dan ook. Ik hou van mijn online agenda voor gewonen afspraken en Trello voor mijn lees- en blogplanningen

    Ikhartje(1) deze reactie

    Mathilde Beantwoorden

    • 9 september, 2018 om 21:52
      Leesdame zegt:

      Ik heb ook een tijd zonder gegaan, alles via Todoist en dat ging ook prima. Toch vind ik een papieren planner ook fijn, ook om terug te bladeren. Ik schrijf er ook mooie momenten in op, de dagen die bijzonder waren en uiteindelijk heb ik dan niet een planner, maar ook een soort herinneringsboek. En dat mis ik dan weer met Todoist. Al is Todoist wel makkelijk omdat Todoist mij een seintje geeft via mijn telefoon als ik iets niet mag vergeten, terwijl mijn planner stil op de tafel ligt ;) Zoals ik al schreef: een fijne combinatie, die app en mijn papieren planner :)

      Ikhartje(0) deze reactie

      Leesdame Beantwoorden

Reageer op: Mijn ervaring met De Hobbit 18 maanden agenda

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten