De sluwe verleider van Nynke Laanstra

de sluwe verleider coverEen aantal boekbloggers besloten in juli veel sequels te gaan lezen en ik dacht: dat gaat me nooit lukken. Ik dacht gelijk aan fantasy en dat soort genres. Maar ik had het mis en had weer veel te snel conclusies getrokken, want ik had wel degelijk een sequel in mijn handen: De sluwe verleider van Nynke Laanstra. Het tweede deel in Geloof-Hoop-Liefde trilogie. Let op: deze boeken vallen onder het genre: erotische thriller.

In het tweede deel van deze trilogie gaat het vooral over wraak. Lars zint op wraak na de daad van Fien…

Hij focust zich op de zwakke plek van Fien: haar dochter Eva. Eva is achttien en net het huis uit. Ze heeft een eigen plekje waar ze geniet van het zelfstandige leven. Toevallig komt in diezelfde straat Aleck wonen. Aleck verleidt Eva. Maar Fien vertrouwt het niet en laat alles uitzoeken. Ze heeft vermoedens dat Aleck te maken heeft met haar verleden en met Lars. Ze is vastbesloten om er alles aan te doen om haar dochter buiten haar duistere verleden te houden.

Het is zoals gezegd een erotische thriller. Dat voert niet de boventoon, maar het is wel aanwezig… Het verhaal draait immers om verleiding. Giftige verleiding zou ik het bijna noemen. Want je voelt als lezer de dubbele agenda van Aleck op elke pagina.

De belangrijke personages komen allemaal aan het woord. Elk hoofdstuk wisselt van perspectief. Het onbevangen leven van Eva, Aleck met zijn dubbele agenda. Fien die machteloos toekijkt en natuurlijk de wraakzuchtige Lars. Het geeft dit verhaal net wat meer verdieping, omdat je het verhaal door verschillende ogen bekijkt.

Het boek begint met een korte terugblik op het eerste deel. Heel prettig, omdat het maanden geleden is dat ik het eerste deel las en de terugblik trok alle herinneringen weer naar boven bij mij. Nynke Laanstra heeft een vlotte pen, het verhaal is broeierig en op zijn tijd ook opwindend. Het is duidelijk het middelste deel van de trilogie, want ik heb de indruk dat dit deel echt een verbindingsstuk is met het derde deel. Het einde werkt daar ook naartoe, want het leven van Fien is nog lang niet zoals het moet zijn.


2 reacties

Reageer op: De sluwe verleider van Nynke Laanstra

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten