Mijn dagelijkse "vaste rondje" boekenblogs lezen

mijn dagelijkse rondje boekenblogsElke dag heb ik mijn “vaste rondje” boekenblogs die ik bezoek. Vandaag laat ik jullie zien welke blogs dat zijn. Als je met de muis op de besproken blogtitel gaat staan, kun je doorklikken en kom je op dat blog terecht!

Allereerst, Nerdymommy van Joany! Geweldig leuk boekenblog! Joany heeft een hele leuke stijl en zit altijd vol inspiratie.

Dan ga ik naar The Book Girl Zij schrijft vooral recensies en ze leest boeken in allerlei genres. Ik vind haar blog vooral leuk omdat ze veel omschrijvingen plaatst van boeken die (nog) uitkomen.

Annelies van Boekboetiek heeft een heel leuk en vrolijk boekenblog. Ze schrijft elke dag iets nieuws en de ene keer is dat een recensie, de andere keer een leuk artikel over lezen en/of boeken.

En dan natuurlijk de boekenblog van Judith :) Ze heeft er twee, een Engelstalig blog ook

Verder verwijs ik je graag naar deze blogpost: Een rondje langs mijn favoriete boekenblogs anno 2016

Deze blogpost is bijgewerkt op 15-5-2016


8 reacties

 • 13 november, 2012 om 08:21
  T. zegt:

  He wat leuk dat je mijn blog elke dag bezoekt! Ook ik heb mijn vaste ronde van blogs die ik elke dag bezoek, even kijk of er iets nieuws geschreven is en daar hoort inderdaad je raad het al :) jouw blog ook bij! (en de lijst met nog te verschijnen boeken in 2013 is weer aardig gevuld, dus ik kan vooruit hihi)

  Ikhartje(1) deze reactie

  T. Beantwoorden

 • 13 november, 2012 om 15:09
  Joany de Vries zegt:

  Wat ontzettend leuk dat ik er ook tussen sta :) Jouw blog staat ook in mijn bloglovin lijst en ik breng iedere dag wel even een bezoekje als het kan. :)

  Ikhartje(1) deze reactie

  Joany de Vries Beantwoorden

 • 13 november, 2012 om 17:39
  Annelies zegt:

  Wat fijn dat ik jou tot vaste bezoekers van mijn blog mag rekenen! Ik volg jouw blog ook via Bloglovin en ik kom ook iedere dag even kijken!

  Ikhartje(2) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

 • 13 november, 2012 om 21:29
  Leesdame zegt:

  Wel leuk om te lezen dat jullie ook elke dag bij mij komen :) Dank jullie wel, vind ik echt leuk!

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 13 november, 2012 om 22:31
  Judith zegt:

  Leuk dat je mijn blog(s) ook noemt! Ik ga niet zelf langs de blogs, maar ben geabonneerd op een heel aantal en daar krijg ik dan emails van als er een nieuwe blog geplaatst is, of ik volg ze via Google Reader. Altijd leuk om weer nieuwe boeken te ontdekken.

  Grappig dat we een beetje gelijk opgaan. Ik heb ook net Houvast gerecenseerd, en ik zie dat je De jongen die demonen zag aan het lezen bent, dat is mijn volgende recensie!

  Ikhartje(1) deze reactie

  Judith Beantwoorden

 • 13 november, 2012 om 22:32
  Leesdame zegt:

  Hierna ga ik Zeemansbruid lezen :) Jij ook?

  Ikhartje(0) deze reactie

  Leesdame Beantwoorden

 • 13 november, 2012 om 22:36
  Judith zegt:

  Nee, die heb ik niet! :-)

  Ik ben nu bezig in Flight Bahvior van Barbara Kingsolver, voor Harper in USA en daarna… waarschijnlijk De verzeglde brief (Emma Donoghue) van Atlas Contact. Waar ik overigens donderdag op bezoek ga. (Maar dan heb ik het boek nog niet gelezen, ik lees Flight Behavior lekker langzaam).

  Ikhartje(1) deze reactie

  Judith Beantwoorden

 • 14 november, 2012 om 17:08
  boeklover zegt:

  Bedankt dat je ons hebt vermeld!
  Het is altijd fijn om te zien welke blogs andere mensen bezoeken.

  Ikhartje(2) deze reactie

  boeklover Beantwoorden

Reageer op: Mijn dagelijkse "vaste rondje" boekenblogs lezen

Geef hier je reactie


Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten