Dag augustus en hoi september!

september thumpnailAls ik deze blogpost schrijf bedenk ik me dat de tijd gewoon voorbij vliegt! We zitten weer in het laatste kwart van het jaar. In augustus deed ik het rustig aan, ook op mijn blog. Ik blogde en las flexibeler dan normaal en het was fijn om even op adem te komen.

Ik zat niet helemaal stil, want ik mocht bijvoorbeeld een quote aanleveren voor het boek ‘Bram en het zoldermysterie’. Ik ontving wat recensie-exemplaren, verlengde mijn abonnement op Bliyoo en deed mee aan de Oh My Bookathon. Daarnaast keek ik ook nog wat films op Netflix en op dvd.

Wat heb ik gelezen?
Verdwenen merken van Richard Otto & Robbert van Loon –klik hier
Een gezond evenwicht van Jamé Heskett
De hemel boven Parijs van Bregje Hofstede
DJ van Kluun
Achter gesloten deuren van B.A. Paris klik hier
Ginevra van Simone van der Vlugt klik hier
Bram het zoldermysterie van Michael Reefs
De doorbraak van Simone van der Vlugt klik hier

Een blogpost over het boek van Kluun komt nog. De blogpost over ‘Bram en het zoldermysterie’ komt pas in oktober op mijn blog, dan doe ik mee aan de blogtour. Het boek van Jamé Heskett las ik puur uit eigen interesse, omdat ik graag meer wilde weten over drybrushing (droogborstelen van je huid) en het effect van koud douchen op je gezondheid.

Welke films ik zag…
And so it goes met Michael Douglas en Diane Keaton (Netflix)
Under the Tuscan sun met Diane Lane (Netflix)
Brasserie Valentijn met Georgina Verbaan (Netflix)
Beauty and the Beast (gekocht op dvd)

Voornamelijk feelgood-films zoals je ziet. Ik vind het fijn om voor het slapengaan -op mijn tablet- een stuk te kijken van een feelgood-film. Meestal kijk ik dan de eerste helft op de ene avond, dan de andere helft de avond daarna. Als de film langer duurt, doe ik er rustig drie dagen over. Momenteel zit ik in deze fase, over een tijdje ga ik weer series volgen en dan kijk ik weer een tijdje vlogs voor het slapengaan. Ik vind het leuk dat het zo afwisselt. Beauty and the Beast is trouwens nog steeds mijn favoriete film van dit jaar.

Wat ga ik lezen in september?
Ik heb wat recensie-boeken gekregen. Zoals de thriller ‘Waanidee’ van Karin Hazendonk. Dan heb ik hier ook nog een leuk en interessant boek liggen over de Chinese cultuur in Nederland. Dat is het boek ‘Tijgerkop’ en het is geschreven door Mingfang Wang. Zij is overigens geen onbekend gezicht, want ze was een keer op televisie om iets te vertellen over kroepoek in het programma Keuringsdienst van waarde.

Ook kreeg ik nog een roman toegestuurd: ‘De bloem van de prairie’ van Yvonne van Beek. Daarnaast heb ik mijn abonnement op Bliyoo verlengd, dus ik kom geen boeken tekort voorlopig haha.

Hoe ging het bij jullie in augustus? 

Foto is van Pixabay

4 reacties

 • 3 september, 2017 om 19:23
  Annelies zegt:

  Je hebt zo te zien inderdaad geen tekort aan leesvoer. Wat was het verdict over droogborstelen? Daar ben ik ook benieuwd naar.

  Ikhartje(0) deze reactie

  Annelies Beantwoorden

  • 3 september, 2017 om 19:41
   Leesdame zegt:

   Het is ten eerste gewoon erg lekker, ik dacht dat het pijnlijk zou zijn, maar dat is het beslist niet! Het voelt heerlijk. Je moet naar je hart toe borstelen. Het zou ook afvalstoffen sneller afvoeren, het is ontspannend en je huid wordt gladder en krijgt een glow omdat de dode huidcellen weg geborsteld worden. Spectaculaire veranderingen heb ik niet gemerkt, maar het doet wel wat met je heb ik gemerkt. Zo voel ik een uurtje na het droogborstelen nog steeds een soort soezerig en tintelend gevoel door mijn lichaam gaan, wat je ook wel eens voelt na een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Ik heb veel minder jeuk en droge plekken. Ook merk ik dat bodybutter beter intrekt na het droogborstelen. Het voelt fijn, dus ik blijf het doen 🙂 niet dagelijks, maar wel regelmatig.

   Ikhartje(0) deze reactie

   Leesdame Beantwoorden

 • 3 september, 2017 om 19:34
  Madelon zegt:

  Leuke lijst met boeken en films! Ben benieuwd naar de lijst van september

  Ikhartje(0) deze reactie

  Madelon Beantwoorden

Reageer op: Dag augustus en hoi september!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten