Dag januari

sneeuwDe kop is eraf, de eerste maand (met sneeuw) van het jaar is voorbij! Ik heb altijd het gevoel dat januari vrij langzaam voorbijgaat. Maar goed, we zitten in februari nu en het is tijd om even terug te kijken naar wat ik las en hoe het gaat met mijn boekenbingo!

Hoe het met ‘Oorlog en vrede’ afliep, weten we ondertussen. Dat werd geen vrede tussen mij en de auteur haha. Gelukkig heb ik ook nog andere boeken gelezen die wel goed bevielen! Ik kon al vier categorieën van mijn bingo afstrepen en daarnaast was er nog een winactie op mijn Instagram-account.

Wat heb ik gelezen
1. Van dit boek ga je beter slapen van Catelijne Elzes & Deborah Freriks (klik)
2. Lang leve de lezer van Alex Boogers
3. Pekingeend bij nacht van Sylvia Witteman
4. Lawinegevaar van Suzanne Vermeer (klik)
5. Een kerstbelofte van Chantal van Gastel
6. De eerste priesteres van Jacqueline Zirkzee (klik)
7. Wie noemt zijn kind nou Chardonnay van Maarten van der Meer

Boek 2, 3, 4, 5 en 7 heb ik gelezen via Kobo Plus. Boek 6 was een recensie-exemplaar. Aan ‘De eerste priesteres’ zat ook een winactie gekoppeld. Via Instagram kon je kans maken op een gesigneerd exemplaar. Deze prijs is gewonnen door Boeklovertje. Gefeliciteerd!

Qua gelezen en gerecenseerde boeken vind ik het magertjes, dit kwam voornamelijk door dat boek van Tolstoj. Nu ik daarmee gestopt ben, heb ik -voor mijn gevoel- weer een zee van leestijd, die ik momenteel ook volledig benut!

Wat ga ik nu lezen
Ik ben momenteel bezig in ‘Verschijning’ van Joany de Vries. Ook de thriller ‘Ik reis alleen’ van Samuel Bjørk lees ik dezer dagen nog uit. Daarna ga ik beginnen in ‘De experimenten’ van Marion Pauw en de debuutthriller ‘Onder invloed’ van Tamara Onos. De twee laatste boeken zijn recensie-exemplaren. Daarnaast heb ik nog een rijtje boeken op mijn e-reader staan waar ik nieuwsgierig naar ben, zoals de ‘Onbreekbaar’ serie van Lisette Jonkman.

De boekenbingo
1. Een columnbundel – ‘Pekingeend bij nacht’ van Silvia Witteman
2. Een historische roman van een Nederlandse auteur – ‘De eerste priesteres’ van Jacqueline Zirkzee
3. Een boek waar kerst centraal in staat – ‘Een kerstbelofte’ van Chantal van Gastel
4. Een boek waar vakantie centraal in staat – ‘Lawinegevaar’ van Suzanne Vermeer

Laat gerust suggesties voor de andere categorieën achter in de reacties! Ik vind het trouwens ook leuk om te horen als jij deze bingo ook doet dit jaar en hoe jouw vorderingen zijn tot nu toe 🙂

leesdames-boekenbingo

 

De foto linksboven is van Pixabay.com

Reageer op: Dag januari

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten