1 februari 2019

Dag januari

De kop is eraf, de eerste maand (met sneeuw) van het jaar is voorbij! Ik heb altijd het gevoel dat januari vrij langzaam voorbijgaat. Maar goed, we zitten in februari nu en het is tijd om even terug te kijken naar wat ik las en hoe het gaat met mijn boekenbingo!

Hoe het met ‘Oorlog en vrede’ afliep, weten we ondertussen. Dat werd geen vrede tussen mij en de auteur haha. Gelukkig heb ik ook nog andere boeken gelezen die wel goed bevielen! Ik kon al vier categorieën van mijn bingo afstrepen en daarnaast was er nog een winactie op mijn Instagram-account.

Wat heb ik gelezen

1. Van dit boek ga je beter slapen van Catelijne Elzes & Deborah Freriks (klik)
2. Lang leve de lezer van Alex Boogers
3. Pekingeend bij nacht van Sylvia Witteman
4. Lawinegevaar van Suzanne Vermeer (klik)
5. Een kerstbelofte van Chantal van Gastel
6. De eerste priesteres van Jacqueline Zirkzee (klik)
7. Wie noemt zijn kind nou Chardonnay van Maarten van der Meer

Boek 2, 3, 4, 5 en 7 heb ik gelezen via Kobo Plus. Boek 6 was een recensie-exemplaar. Aan ‘De eerste priesteres’ zat ook een winactie gekoppeld. Via Instagram kon je kans maken op een gesigneerd exemplaar. Deze prijs is gewonnen door Boeklovertje. Gefeliciteerd!

Qua gelezen en gerecenseerde boeken vind ik het magertjes, dit kwam voornamelijk door dat boek van Tolstoj. Nu ik daarmee gestopt ben, heb ik -voor mijn gevoel- weer een zee van leestijd, die ik momenteel ook volledig benut!

Wat ga ik nu lezen

Ik ben momenteel bezig in ‘Verschijning’ van Joany de Vries. Ook de thriller ‘Ik reis alleen’ van Samuel Bjørk lees ik dezer dagen nog uit. Daarna ga ik beginnen in ‘De experimenten’ van Marion Pauw en de debuutthriller ‘Onder invloed’ van Tamara Onos. De twee laatste boeken zijn recensie-exemplaren. Daarnaast heb ik nog een rijtje boeken op mijn e-reader staan waar ik nieuwsgierig naar ben, zoals de ‘Onbreekbaar’ serie van Lisette Jonkman.

De boekenbingo


1. Een columnbundel – ‘Pekingeend bij nacht’ van Silvia Witteman
2. Een historische roman van een Nederlandse auteur – ‘De eerste priesteres’ van Jacqueline Zirkzee
3. Een boek waar kerst centraal in staat – ‘Een kerstbelofte’ van Chantal van Gastel
4. Een boek waar vakantie centraal in staat – ‘Lawinegevaar’ van Suzanne Vermeer

Laat gerust suggesties voor de andere categorieën achter in de reacties! Ik vind het trouwens ook leuk om te horen als jij deze bingo ook doet dit jaar en hoe jouw vorderingen zijn tot nu toe 🙂

leesdames-boekenbingo

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: