3 mei 2019

April voorbij, dus welkom mei :)

Tijd voor weer een terugblik en natuurlijk een vooruitblik 🙂 Ik las redelijk veel boeken in april en een aantal daarvan las ik buiten in het zonnetje! Maar helaas, nu ik dit schrijf is het weer grauw en regenachtig weer buiten.

April was een maand vol variatie. Naast lezen en bloggen moest ik deze maand ook luisteren naar boeken 🙂 Ik mocht weer jureren bij Hebban en dit keer voor de shortlist voor de Hebban Luisterboek Award. Ik werd hiervoor ingedeeld in de categorie kinderboeken en daar was ik stiekem ook wel blij om!

Wat las ik in april

1. De familie R.I.P. van Paul van Loon
2. Snitch van Margje Woodrow
3. Het offer / Grip van Haike Germann en Eva Schenk (klik)
4. Jongen verslindt heelal van Trent Dalton (klik)
5. Floor is smoor / Floor gaat door van Marjon Hoffman
6. En vergeet niet te leven van Maeve Binchy (klik)
7. Anne van Hans Faber (klik)
8. Magic moment resort van Suzanne Hazenberg
9. Die ene patiënt van Ellen de Visser (klik)
10. We gingen achter hamsters aan van Bibi Dumon Tak

Boek 1, 5 en 10 waren de luisterboeken voor de Hebban Luisterboek Award in de categorie kinderboek. Boek 2, 6 en 8 las ik via Kobo Plus en boek 3, 4, 7 en 9 waren recensie-boeken. 

Het boek van Hans Faber over Anne Faber was voor mij het meest indrukwekkende boek van de maand april.

En het is mei…

Jullie krijgen deze week nog een leeservaring van een april-boek, namelijk ‘Magic moment resort’ van Suzanne Hazenberg. Verder liggen er nog een paar interessante recensie-boeken op de stapel. Waaronder ‘Geheim leven’ van Carla de Jong en ‘Groener gras’ van Loes Wouterson. Ik hoop dat ik deze maand veel buiten kan lezen, want ik word simpelweg blij van buiten lezen!

Verder hoop ik deze maand meer te bloggen dan voorgaande maanden. Het was namelijk best rustig hier, want mijn privéleven was even druk. Ik push mezelf dan niet om te gaan bloggen, want ik weet dat ik vanzelf wel weer de ruimte en tijd krijg om het weer op te pakken. Maar goed, ik merk dat ik langzaamaan weer terug in mijn blogritme kom en dat voelt fijn. Ik ben er dus weer!

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: