April voorbij, dus welkom mei :)

Tijd voor weer een terugblik en natuurlijk een vooruitblik 🙂 Ik las redelijk veel boeken in april en een aantal daarvan las ik buiten in het zonnetje! Maar helaas, nu ik dit schrijf is het weer grauw en regenachtig weer buiten.

April was een maand vol variatie. Naast lezen en bloggen moest ik deze maand ook luisteren naar boeken 🙂 Ik mocht weer jureren bij Hebban en dit keer voor de shortlist voor de Hebban Luisterboek Award. Ik werd hiervoor ingedeeld in de categorie kinderboeken en daar was ik stiekem ook wel blij om!

Wat las ik in april

1. De familie R.I.P. van Paul van Loon
2. Snitch van Margje Woodrow
3. Het offer / Grip van Haike Germann en Eva Schenk (klik)
4. Jongen verslindt heelal van Trent Dalton (klik)
5. Floor is smoor / Floor gaat door van Marjon Hoffman
6. En vergeet niet te leven van Maeve Binchy (klik)
7. Anne van Hans Faber (klik)
8. Magic moment resort van Suzanne Hazenberg
9. Die ene patiënt van Ellen de Visser (klik)
10. We gingen achter hamsters aan van Bibi Dumon Tak

Boek 1, 5 en 10 waren de luisterboeken voor de Hebban Luisterboek Award in de categorie kinderboek. Boek 2, 6 en 8 las ik via Kobo Plus en boek 3, 4, 7 en 9 waren recensie-boeken. 

Het boek van Hans Faber over Anne Faber was voor mij het meest indrukwekkende boek van de maand april.

En het is mei…

Jullie krijgen deze week nog een leeservaring van een april-boek, namelijk ‘Magic moment resort’ van Suzanne Hazenberg. Verder liggen er nog een paar interessante recensie-boeken op de stapel. Waaronder ‘Geheim leven’ van Carla de Jong en ‘Groener gras’ van Loes Wouterson. Ik hoop dat ik deze maand veel buiten kan lezen, want ik word simpelweg blij van buiten lezen!

Verder hoop ik deze maand meer te bloggen dan voorgaande maanden. Het was namelijk best rustig hier, want mijn privéleven was even druk. Ik push mezelf dan niet om te gaan bloggen, want ik weet dat ik vanzelf wel weer de ruimte en tijd krijg om het weer op te pakken. Maar goed, ik merk dat ik langzaamaan weer terug in mijn blogritme kom en dat voelt fijn. Ik ben er dus weer!


Reageer op: April voorbij, dus welkom mei :)

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten