Februari vloog voorbij!

krokussen februari terugblik

Januari ging ontzettend langzaam voorbij, maar de dagen van februari trokken een sprintje. De maand was kort, maar er gebeurde veel! Tijd voor een terugblik!

Ik las tien boeken, waarvan een deel buiten in het zonnetje! Best bijzonder, want februari was jarenlang toch wel mijn “leesdip-maand”, maar dat tij is dus gelukkig gekeerd! We hadden daarnaast achter de schermen groot onderhoud aan mijn blog, waarna ik even moest wennen aan de blokken in WordPress. Ook deelde ik weer enkele boekentips uit op Hebban als Boekentipper.

Wat las ik in februari

 1. De schoolfabriek van Sophie van den Enk & Eva Munnik (klik)
 2. Verschijning van Joany de Vries (klik)
 3. Onder invloed van Tamara Onos (klik)
 4. Onbreekbaar: buren with benefits van Lisette Jonkman
 5. Onbreekbaar: onbegrensde liefde van Lisette Jonkman
 6. De experimenten van Marion Pauw (klik)
 7. Onbreekbaar: op gevoel van Lisette Jonkman
 8. We zijn hier niet in China van Silvia Witteman
 9. Spoetnik van Martijn Neggers (klik)
 10. Moeder van glas van Roos Schlikker

Boek 3 en 6 kreeg ik toegestuurd als recensie-exemplaar. Boek 2 kocht ik zelf en de overige boeken las ik via Kobo Plus. Het mooiste boek van februari vond ‘De experimenten’ van Marion Pauw. Dit boek maakte diepe indruk op me. Het meest verrassende boek vond ik ‘Spoetnik’ van Martijn Neggers. De leeservaringen van de ‘Onbreekbaar-trilogie’ en ‘Moeder van glas’ komen binnenkort online op mijn blog!

Boekenbingo update

 1. Pekingeend bij nacht van Sylvia Witteman (columbundel)
 2. De eerste priesteres van Jacqueline Zirkzee (historische roman van Nederlandse auteur)
 3. Kerstbelofte van Chantal van Gastel (boek waarin kerst centraal staat)
 4. Lawinegevaar van Suzanne Vermeer (boek waarin vakantie centraal staat)
 5. Spoetnik van Martijn Neggers (dit boek las ik in één leessessie uit)
 6. Onbreekbaar: op gevoel (dl 3) van Lisette Jonkman (derde deel van een serie)
 7. De experimenten van Marion Pauw (voor dit boek bleef ik een halve nacht op)

Bloggen met blokken

In februari is er flink gewerkt achter de schermen van Leesdame. De site laadt sneller, de lay-out is wat strakker geworden en er zijn plug-ins gerepareerd/vervangen. Daarnaast kreeg ik ook de grote WordPress update, dus ook de nieuwe editor! Het was eventjes wennen, maar ik vind het bloggen met ‘de blokken’ nu echt lekker en relaxt werken!

Bij deze dan ook bedankt voor al dit technische werk lieve Rik! Jij kan mijn site achter de schermen letterlijk en figuurlijk lezen en schrijven en dankzij jou kan ik hier mijn ei kwijt! Knuffel!

Claar…

In februari kreeg ik het berichtje dat Claar was overleden. Dit zag ik aankomen, maar toch was het even schrikken en slikken. Claar kende ik al sinds Dizzie.nl (2008) en we bleven elkaar volgen. Claar was boekverkoopster en sprak via social media altijd vol liefde over de boeken die ze las en besprak. Ze was een geliefde en hartelijke vrouw! Rust zacht lieve Claar!


Reageer op: Februari vloog voorbij!

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten