1 augustus 2020

Wat ik las in juli

Juli was een mooie leesmaand. Ik was veel thuis. De tijd vloog snel om en ik las acht boeken in verschillende genres.

Ik snuffelde rond in de Vakantiebieb-app, luisterde een boek via Stortytel. Ik kreeg van Vodafone twee maanden gratis Bookchoice en ik las twee feelgood-boeken mee met The Feelgood Book Corner op Goodreads. Er was ook een feelgood-leesmarathon in deze groep, maar uiteindelijk ben ik afgeweken daarvan, omdat ik recensie-boeken kreeg en die gaan dan gewoon voor. Tijd voor een terugblik en een korte vooruitblik.

Mijn leeslijst van juli

  1. Bonuskind van Saskia Noort (klik)
  2. Floddertje van Annie M.G. Schmidt
  3. Nee heb je van Charlotte de Monchy (klik)
  4. Eerst rennen, dan vliegen van Susan Muskee (klik)
  5. Het winkeltje in Cockleberry Bay van Nicola May (klik)
  6. Hoe zit dat nou? van Tamara Onos (klik)
  7. Bierbrouwers en wijnvaten van Marijke Vos
  8. De sessie van Carla de Jong

Boek 8 was een recensie-boek. Floddertje luisterde ik als luisterboek voor het slapengaan. Boek 4 en 7 las ik via Kobo Plus. Het mooiste boek van de afgelopen maand vond ik ‘De sessies’ van Carla de Jong en die ga ik komende week hier ook bespreken. De grootste tegenvaller was ‘Bonuskind’ van Saskia Noort.

Augustus

Ik heb voor augustus een rijtje recensie-boeken klaarstaan op de e-reader. Van thriller tot non fictie. Met The Feelgood Book Corner wil ik graag het tweede boek uit de Cockleberry-serie lezen: ‘Ik zie je in Cockleberry Bay’. Ik luister momenteel voor het slapengaan elke avond een hoofdstuk uit ‘Mijn verhaal’ van Michelle Obama. Ik hoop dat augustus een rijke leesmaand zal worden!

Ik heb overigens nog niets uit de collectie van Bookchoice gelezen. Maar er stond wel een interessant boek tussen van Eva de Vriend: ‘Eens ging de zee hier tekeer’ en die staat ook op mijn wil-ik-lezen-lijstje.

Geef hier je reactie

Wellicht ook interessant voor je: