De boeken van Saskia M.N. Oudshoorn

Schrijfster Saskia M.N. Oudshoorn zit niet stil als het om schrijven gaat en heeft al meerdere series op haar naam staan. Ze schrijft veel feelgood, maar ook cosy thrillers.

Bekende series als de “Milaan-serie” en de “Geluk-serie” zijn erg succesvol. Sommige series zijn exclusief voor Kobo en Saskia M.N. Oudshoorn werkte ook mee aan de ‘Huisgenoten-serie’, hierover later meer informatie. Hieronder staat een handig overzicht van al haar boeken. Ik zal deze blogpost continue bijwerken zodra er nieuwe titels verschijnen.

Geluk serie

Liv begint -met hulp van Matthew- een eigen patisserie. Deze serie zorgt ervoor dat je zelf ook zin krijgt om te bakken.

 1. Recept voor geluk (klik)
 2. Breekbaar geluk
 3. Grenzeloos geluk


Liefde in Milaan serie

Anneloes is gek op de Italiaanse Gianluca. Hun liefde is alleen alles behalve makkelijk. Drie delen lang leef je met hun mee.

 1. Toeval bestaat niet
 2. Loes, Luca & Liz
 3. Casa dell Amore

Foodtruck Fiësta serie

Bettina besluit een sabbatical te nemen. Ze koopt een foodtruck en maakt hier een retro-ijswagen van.

 1. In de ijskast
 2. Een ijskoude klus
 3. Meisje met het ijsje

De huisgenoten serie

Saskia M.N. Oudshoorn is een van de vijf auteurs die meegewerkt heeft aan deze serie. Samen schreven ze onder de naam Emma Zomer en elke auteur nam een personage voor haar rekening. In de ‘Huisgenoten-serie’ draait het om vijf dames die nog altijd in een studentenhuis wonen, maar het stadium van studeren allang voorbij zijn.

 1. Een huis, vijf vrouwen (klik)
 2. Een huis, vijf dates
 3. Een huis, vijf gedachtes
 4. Een huis, vijf liefdes
 5. Een huis, vijf verhuizingen

Vastgelegd serie

Sacha werkt voor het tijdschrift Aimer dat, naast de artikelen die ze onder haar eigen naam schrijft, ook een column publiceert waarin ze anoniem verhalen over haar bijbaan als escort uit de doeken doet.

 1. Het hoogtepunt
 2. Het dieptepunt
 3. Het eindpunt

Saskia’s thrillers

De thrillers van Saskia M.N. Oudshoorn zou je ook cosy thrillers kunnen noemen. Ze zijn niet alleen spannend, maar ook knus. Met ‘Zie je mij’ wist ze de finale van de schrijfwedstrijd van De Crime Compagnie te halen en op ‘Eenzame hoogte’ werd Vrouwenthriller van het jaar. Na een aantal feelgoodseries komt in 2022 weer een thriller van haar uit: ‘Los geslagen’.

Zie je mij en Op eenzame hoogte
Deze boeken gaan over personage Eva Groen. Zij ontmoet in het vliegtuig Stephen. Ze brengen een paar dagen met elkaar door, maar dan moet Eva terug naar huis en verliezen ze elkaar uit het oog. Maar uiteindelijk komen ze elkaar weer terug tegen, maar dan blijkt Stephen anders in elkaar zitten. ‘Op eenzame hoogte’ is een opvolger en speelt zich af tijdens de wintersport waar een heftig ongeluk centraal staat.

Dubbele agenda
Eline gaat met haar vriendinnen een weekend naar Antwerpen en in een hotelbar ontmoet ze Thierry en die weet van alles los te maken bij Eline. Haar man Stijn weet hier echter niets van. Dit is het begin van een sinister spel rondom het gezin van Eline en Stijn.

Losgeslagen (2022)
Deze thriller komt pas uit in 2022. Ik heb begrepen dat er ook een klein rolletje in zit voor personage Eva Groen.

Saskia M.N. Oudshoorn heeft dus al erg veel titels op haar naam staan zoals je ziet! Hebben jullie al eens iets van haar gelezen, of ben je dat misschien nu van plan?


1 reactie

Reageer op: De boeken van Saskia M.N. Oudshoorn

Geef hier je reactie
Credits

Met dank aan:

In de eerste plaats mijn lezers, welke ik wil bedanken voor hun trouwe bezoeken, complimenten en leuke reacties.

Uitgeverijen en auteurs voor het vertrouwen en het regelmatig beschikbaar stellen van leesexemplaren, zonder boeken was er geen leesdame.nl


En voor het technische deel:

Design, hosting en onderhoud aangeboden door: RS-Internet

Blogging platform: Wordpress

Search Engine Optimization plugin: Yoast

Web Performance Optimization plugin: W3 total cache

Credits sluiten

Disclaimer

Alle boeken zijn door mij zelf gekocht, tenzij ze door een uitgever of auteur voor recensie beschikbaar zijn gesteld wat op geen enkele manier mijn mening over het boek beïnvloed.

Indien een boek als een recensie-exemplaar verkregen is, zal dit altijd worden vermeld. Wanneer enige inhoud wordt gesponsord door een bedrijf, zal dit ook altijd duidelijk worden aangegeven.

Ik ben altijd helemaal eerlijk, ongeacht of het boek wat ik bespreek beschikbaar gesteld is of zelf gekocht. Mijn blog is gebaseerd op verstrekken van eerlijke beoordelingen. Alle meningen zijn van mij persoonlijk. Hou daarbij rekening dat wat voor mij een fijne leeservaring is dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Het is niet mijn doel anderen op welke wijze dan ook te overtuigen of beïnvloeden. Ik deel uitsluitend mijn persoonlijke ervaring met boeken en wil daarmee lezers voorzien van de kans om hun eigen geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ik besteed veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Leesdame.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Alle in mijn blog gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van mijzelf of hun respectievelijke eigenaars. Mocht u bezwaar willen maken tegen de publicatie van een afbeelding of de inhoud op dit blog, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier.

De volledig website is het exclusieve eigendom van Leesdame.nl. Onbevoegd kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, posten of dupliceren van het materiaal op mijn blog is verboden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van mijzelf. Het is niet toegestaan enig deel van dit blog te reproduceren, verkopen of te wijzigen. Het staat U vrij te linken naar dit blog en om de inhoud ervan op een respectvolle manier te bespreken. Wanneer u een citaat uit mijn blog gebruikt, vermeld dan aub de naam van, en een link naar, mijn blog. Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van toestemming om gedeelten van de blog te kopiëren, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Helaas kan ik niet fulltime aan mijn blog werken, het leven heeft meer verplichtingen. Ondanks dat ik erg blij ben met leesverzoeken en bijdrages van PR agentschappen, uitgevers en auteurs vraag ik ook om begrip dat deze soms iets langer duren dan verwacht. Ik ben U niet vergeten, ik verwerk het zo snel mogelijk.

Ik wil U bij voorbaat bedanken voor uw samenwerking en begrip :)

Leesdame
Disclaimer sluiten